Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők döntését miért az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők döntését miért az ösztönök döntik el és nem az észérvek?

Figyelt kérdés
Láttam az előtt, vagyis még mindig megy, a comedy centralon, ahol egy 40 es éveiben járó pasas randizott egy 38-40 körüli nővel. Elhívta éjszaka randira egy étterembe. Bement 6-7 középiskolás diák és randalíroztak. A pasas rájukszólt, hogy legyenek csendesebbek. Erre az egyik odament hozzájuk és elkezdte fenyegetni a pasast, hogy kiveri belőle a szuszt ha nem kezd el könyörögni neki. A pasi azt mondta, hogy legyen szíves és ne verje meg. Elmentek a diákok. Erre a pasi ránézett a nőre és látta rajta, hogy az megdöbbent. Végülis kiszedte belőle, és a nő elárulta, hogy az eszével tudja, hogy jól cselekdett a pasas, mert intelligensen cselekedett. De az ösztönei azt súgják, hogy egy semmirekellő pasas mert nem állt ki a nőért és nem vágott vissza valahogyan a diákoknak. Aztán nem is lett a randi után semmi, nem jöttek össze. Nagyon tanulságos volt ezt így megnézni, mert reális élethelyzetet mutatott be. Nagyjából így működnek a nők, valahogy az észérvek ellen cselekednek a legtöbben érthetetlen módon.
2012. jan. 11. 03:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogyan "könyöröghetett" nekik, természetesen, ha szinte térden áll, meg siránkozik hogy jaj ne ne ne bántsatok, az tényleg kiábrándító, de ha "magabiztosan" nyíltan kéri őket, hogy legyenek szívesek arrébb állni (mert nem akar bajt) azt én inkább értékelném.

Én nem szeretném, ha a barátom verekedne, vagy ilyen esetben elkergetné a diákokat, mert nem szeretem az erőszakot, és inkább ne kerüljön bajba, meg ne veszélyeztesse a testi épségét. Pedig nem egy tinédzser emo kid, akinek jobb lába van mint nekem...

Amúgy szerintem is ez az ösztönös magyarázkodás hülyeség. Ha az embernek hajszálokon múlik az élete, akkor elhiszem hogy így meg úgy viselkedik, mert előjön a túlélési ösztön, de alapból, hogy első randi vagy kitudja hanyadik, még nem is járnak, semmi különösebb veszély (még csak nem is egy sötét sikátorban támadtak rájuk) mire kéne az ösztön, egy ismerkedős randin nem fog egy nő a gyerekére gondolni, aki nincs is, és még nem is biztos, hogy többször is akar találkozni a pasival. Alapból, nyugodt körülmények közt, az ember eltud vonatkoztatni az ösztönétől, és átgondolni a helyzetet és a helyes megoldást. Persze azt nem tagadom, hogy sok nőnek imponál, ha megvédik őket. De valamilyen téren a férfi meg is védte mert elmentek a diákok

2012. jan. 11. 09:47
 12/17 anonim ***** válasza:

comedy central... Nem is lenne érdemes tovább foglalkozni a szituval.

Egy 20 éves csajnál még még jól jön ki, ha leállsz verekedni 5-7 sráccal, de:

- Egy 40 évestől az is elvárható, hogy tud gondolkozni. (Ha már a férfi az ész...) Ha verekedésre kerül a sor, akkor futni kell ilyen túlerővel szemben.

- Ha mégis elintézném a srácokat, akkor a barátnőm gyerekeivel egyidős fiúkat vernék meg. Alapból nem jó, hogy gyerekeket verek, de így nagyon hátrányos helyzetbe kerülnék.

Vannak hülye forgatókönyv írók és vannak hülye nők, de a pasi jól cselekedett.

2012. jan. 11. 10:06
 13/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt a sorozat címe. Elég lehangoló, ahogyan a kommentekben is írják, mert élethelyzeteket dolgoz fel, amiket a pasi átélt annó, azokat meséli el.

2012. jan. 11. 10:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak ösztöneik vannak, eszük az nincs. Csak dugásra lehet őket használni.Erre lettek teremtve.
2012. jan. 11. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert ha a primitív női ösztönlények irányították volna a világot, már rég felzabáltak volna minket a kardfogú tigrisek meg a mamutok már az őskorban.

Ezért kell a férfi, aki az agyával irányítja és fejleszti a világot.

2012. jan. 11. 13:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Fogadni mernék, hogy az horogja le az evolúciót, aki még egy sor pszichológiát se olvasott, barmok.

A Justin Bieber imitátorok mindig népszerűek voltak, mert az anyai érzéseke keltik fel bennük, saját tudtuk ellenére. És egyben akkor válaszolnék a kedves 11-esnek is, hogy ennyi ésszel menjen biciklinek, ösztön nem egyenlő gondolkodás, ösztön csak a történtek hatására termelődő hormonokat jelenti, mai sokkal erősebb, és gyorsabb, mint a gondolat.

Az ilyenek miatt gondolják, hogy minden nő hül_ye.

2012. jan. 11. 20:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ha ez evolúció és így működik a dolog, akkor manapság miért olyan népszerű, hogy egyre több lány ezeket a lányosan vékony fiúkat választja párnak?

Evolúció = génmutáció. Igen. Ez az evolúció. Vagy nemtudtad?

2012. jan. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!