Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nézitek a fiúk csomagolását, ha belül az a fiú egy hatalmas nagy ajándék bármilyen lánynak?
Kérdező: miért van az, hogy a sok vesztes egyzer arra veri magát, hogy a csajok csak a külsőre mennek, máskor meg arra, hogy a pénzre. Akkor most döntsétek már el.
Egyébként én annyi kva. jó nőt láttam már csóró nyomorulttal, hogy kapásból körberöhögöm ezeket a gondolatokat. :)
Te aztán el vagy szállva magadtól! :D
Azért kérlek, mert nem mindegy, hogy kivel vagy, olyannal aki bejön, vagy olyannal, akitől hánysz. Te a kérdésből ítélve a második kategória lehetsz.
Igen is számít a külső!
Mert azt keressük, akinek legalább olyan jó génjei vannak, mint nekünk, hiszen a közös gyerekünk a mi génjeinket fogja örökölni.
Más megfogalmazásban: Mert le akarok feküdni vele.
Mert gyereket akarok tőle (ha tudatosan nem is) és azt akarom, hogy a gyerekem is tovább örökítse az én génjeimet. Ha ronda nővel jövök össze, akkor ronda gyerekem lesz. Aki senkinek sem kell.
A külsőd rólad árulkodik.
"Honnan a fenéből tudod ha rondább nővel jössz össze akkor ronda gyereked lesz? Hány és hányszor láttam már ronda szülők modell lányát."
Honnan a fenéből tudod, hogy a lány apja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!