Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért írta ezt nekem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írta ezt nekem? Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Ma elég érdekes levelet kaptam egy lánytól, egyébként alig ismerjük egymást.

Azt írta, hogy mióta legutóbb találkozott velem olyan fura érzése van és sokszor eszébe jutok, bár azt nem tudja, hogy azért mert tetszem neki vagy csak ennyire szimpatikus vagyok, de biztos hogy van bennem valami, ami megfogja... És még a végén hozzátette, hogy nem érti miért írta most ezt le nekem, nem baj ha nem válaszolok, de úgy érezte, hogy tudnom kell.

Nem így van szó szerint, de ez a lényeg.

Szerintetek ezt mire véljem? Tényleg nem tudja tetszem e neki? Nekem egyébként eléggé bejön, szóval remélem :D De mégis egy ilyenre mit reagálnátok?

2012. jan. 10. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
ugyanilyen kaliberű "neszesemmifogdmegjól" levéllel válaszolnék a helyedben. A hölgy elég komolytalannak tűnik...
2012. jan. 10. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt szólom ehhez, hogy 10 évesekkel ne kavarj!!!
2012. jan. 10. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ért a romantikához, de tetszel neki. Bizonytalan, kicsit zavart, azt csinálsz vele, amit akarsz. :D
2012. jan. 10. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
hívd el valahova és tetsszetek egymásnak!!!!! 20
2012. jan. 10. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Húzni akarja az agyad... tudom, tapasztalat, nem egy ilyen levelet kaptam már :P Építsd le a csajt szép fokozatosan.
2012. jan. 10. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
beszélgess el vele, ha neked is tetszik!:D
2012. jan. 10. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, fogadtak a barátnőivel. Te meg beszop0d csak. :) Nekem egyszer a postaládánkba dobtak egy levelet, vígan felkeresem a csaj és ő meg csak pislogott mint hal a szatyorban. :D
2012. jan. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!