Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ehhez?
Nos van egy sráca,akivel már húzamosabb ideje msn-ezünk stb és szóba jött a találkozó, de neki jövöhéten lesz a szülinapja, arra gondoltam,h vinnék neki egy tábla csokit szülinapja alkalmából ,de nem tudom,h nem-e lenne ciki vagy valami... Annyira nem ismerem,hogy mást megmerjek neki venni,h ez tuti fog neki tetszeni meg mivel még ismerkedünk nem is akarok sokat költeni,de bunkó sem akarok lenni,hogy tufom,h mikor van a szülinapja és csak odabököm,h Boldog Szülinapot.. Mondjuk már msn-en is írtam neki,h előre is Boldog szülinapot :)
Vélemény ,amúgy a srác 24 lesz....
Megfelelő nagyságrendű ajándék a csoki. Lehet, hogy annyira meglepődik, hogy azt tudja majd mondani, hogy köszönöm. Ne sértődj meg, ha nincs azonnali reakciója.
Én gyűlölöm a mazsolát és a minőségi fekete csokit kedvelem. Tehát engem egy olcsó mazsolás csokival csak megsértenél. Ha nem ismered az ízlését, akkor valamelyik ismert svájci márkát válaszd.
megfelelő nagyságrendű akkor inkább vigyél neki 1 lopott biciklit. én úgy örülnék neki:D csokinak mondhatod azt hogy ez a kedvenced és gondoltad hogy majd együtt megeszitek aztán elfelezitek úgy hogy te járj jobban ö meg érjen be azzal hogy láthat és csokit is kapott és még ki is mondtad a boldog szülinapot!
am jó a csoki és még mellé 2 puszi:P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!