Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért a külső a fontos?
ahogy próbálkozók mindig a külső miatt ráznak le!
nem a ápóltságal van a baj nyíltan megmondják csúnya vagyok
Ez nem ennyibol all. Sokan nem neznek ki jol, de olyan stilusuk meg viselkedesuk van, hogy azzal megfogjak a lanyokat. (csaj vagyok, tudom , h igy van:P)
Mostmar mindenki nem szulethet sztarnak, de ezert nem kell elszomorodni.
Ha megtanulsz jo taktikat, kialakitasz egy nyugodt, hatarozott, ferfias stilust, ami megis te vagy, szerintem sikered lehet a lanyoknal.
Amugy az onbizalomnak itt nagy szerepe van. Hogy hiszed e h kepes vagy barmelyik lanyt aki tetszik megfogni es megtartani. Mindenki kepes, ha hisz onmagaban:)
Sok sikert!
Elmesélek valamit régről az életemből:
Nos én azok közé a lányok közé tartozom,akik magukra vonzzák a férfiak tekintetét mindenhol.Egyszer találkoztam egy férfival,aki nem volt egy plakátszépség,de sokat beszélgettünk,és találkoztunk.Nagyon hamar ráébredtünk,h mi igen jól kijövünk egymással,csak a külsőnk nem passzol.Ekkor 19 voltam ő 27.Kerülgettük,mint macska a forró kását,de mindig nemet mondtam.Eleinte azért,mert nem tetszett a külseje.Aztán,amikor én már túl tudtam lépni azon,h ő nem egy fehérnemű modell,és ki nem szarja le,h hogyan néz ki.(Ápolt volt meg minden...)Akkor jöttek az ismerősök,akik leszólták,h mit is képzel magáról,meg öntelt,meg hogy néz ki...Közben ő egy olyan ember volt,aki nagyon keveseknek mutatta meg az igazi önmagát.Nagyon nem tudtam mi legyen.Már éppen kezdtem elhatározni magam egy kapcsolat mellett,és tényleg csak egy picit kellett volna bátrabbnak lennie,és egyszer megcsókolnia,amikor bejelentette,h megállapodik egy másik nő mellett,nem kerget egy nálánál 8,5 évvel fiatalabb lánnyal ábrándokat.Már 3/4 éve ismertük egymást ekkor.
5 évvel később:
Élünk mindketten egy nagy halom boldogtalanság közepén és siratjuk a másikat,mert a külső és a társadalmi elvárás sokkal fontosabb volt mind a kettőnknek.Mai eszemmel,ha nem is az első alkalommal,de sokkal hamarabb megadtam volna magam az ostromának,és boldogan élnék,amíg meg nem halok.
Mi a tanulság?Add önmagad,és hidd el,neked is terem majd babér.Van egy korosztály,akinek tényleg a külső számít,és meg tudják keseríteni a kevésbé csinosak életét,de egy bizonyos fokú agyi érettség után,már azért eljutnak oda az emberek,h tovább is lássanak az orruknál.Csak biztatni szeretnélek,hogy ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!