Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sophie12 kérdése:
Régen jártam egy fiúval. Megint akar velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen jártam egy fiúval, kb 1 hétig, de aztán rájöttem, hogy nem szeretem, és szakítottam vele. Azóta próbál elfelejteni, és azt hittem sikerült is neki, de tegnap írta, hogy még mindig szerelmes belém, és újra akarja kezdeni. Én viszont nem szeretem, nem akarok vele járni.. Másba vagyok szerelmes. Ezt ő is tudja, de egyszerűen nem hagy békén. Hogy tudnám lekoptatni úgy, hogy ne bántsam meg? Barátok még lehetnénk.2012. jan. 9. 16:52
1/2 anonim válasza:
Hát ha a "NEM"-ből nem ért, akkor ne akarj a barátja lenni. Szerintem amúgy se akarj az lenni, mert attól, hogy visszautasítod, még nem fog kiszeretni belőled és csak szenvedni fog.
2/2 anonim válasza:
ne akarj a barátja lenni mert akkor mindig a nyakadon marad. Koptasd le: ne beszélj vele, ha ír, ne írj vissza. Ennyi. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!