Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki? Megböketem fb-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Megböketem fb-n és visszabökött.

Figyelt kérdés
ismerjük 1mást személyesen is. Ha beszélgetünk nem mondja, hogy tetszenék neki, de valahogy úgy érzem, hogy bejövök neki. Lehet, csak azért, mert nekem ő nagyon tetszik, amit én sem mutatok ki, ha beszélgetünk... 16/L
2012. jan. 8. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Juj ne megbökted és visza bököt bene szarjak ezért biztos majd vadul "megszexuál" ahogy irja a facebook szánalom:DD
2012. jan. 8. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:

ha személyesen ismer, akkor azért"bökött"vissza.

ha rá kérdezel hogy tetszel-e neki, akkor böködjön csak ahogy jól esik...

2012. jan. 8. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Evolúció:

1. majom 2.ember 3. virtuális ember

Sajnos 100 év múlva a Facebook vagy nem tom mi lesz akkor már, de ezek nélkül az ember képtelen lesz szaporodni :(

2012. jan. 8. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

hadd tegyek fel inkább én egy kérdést.... komolyan gondoltad hogy erre majd értelmesebnél értelmesebb válaszok fognak érkezni?

csak hogy ne offoljak... :)

küldj neki farmvillen meghívót és ha elfogadja akkor menj hozzá! :D

hurrá újabb csudiboldog szerelmes párocska amiktől lehet hányni ahányszor olvassuk a szerelmetes kiírásokat hogy hány csilliárd napja vannak együtt ^^

2012. jan. 8. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már!

Én is utálom ezt a f@szbuk mániát, de van hasznos oldala is.

Amúgy meg lehet jók a megérzéseid csak lehet félénk a srác nyíltan megmondani, hogy te is bejössz neki. :)

2012. jan. 8. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen biztos módja van, hogy megtudd: ha minden nap kiraksz egy képet, és ő mindig abban-de csakis abban- a pillanatban, ahogy kiraktad, lájkolja és kommentel hozzá ( a komment nagyon fontos.)
2012. jan. 8. 21:38
 7/7 anonim válasza:
facebookon..megbökted..visszabőkőtt..-.- hallod magad?
2012. jan. 11. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!