Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen konkrét szövegekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen konkrét szövegekkel szoktatok megszólítani idegen csajokat?

Figyelt kérdés
valaki leírná, hogy milyen stílusban szokott közeledni? és nem csak általánosságban kérdezem!
2012. jan. 8. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 7es, akkor mi már összefutottunk :D

(Vagy több ember is próbálkozik ezzel)

2012. jan. 8. 20:05
 12/16 anonim válasza:
Szia......aztán elmesélem neki,hogy párosodnak a földigiliszták....
2012. jan. 8. 20:07
 13/16 anonim ***** válasza:

én a 20:02, és a 20:04-es vagyok... :)

nem tudom összefutottam e már valakivel aki itt is jelen van... :)

a Discobol kinőttem, és jelenleg ez a legjobb, és legkönnyebb és legegyszerűbb. És sok lány/nő van ezeken a helyeken.

És általában bejön... :)

27/F

amugy utcán lehetetlennek tartom...mert az emberek sietnek mennek egy konkrét helyre és nehéz megállítani őket, max azzal, hogy nem itt lakok ne haragudj......

de a prkolásos dolog 2x már bejött, amikor apró kellett parkoládhoz.

2012. jan. 8. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:
A Sparban, Auchanban, Tescoban (tescot amugy ki nem állhatom de nem ez a lényeg) ezek vannak közel. eddig ezeken a helyeken jött be....
2012. jan. 8. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:

ez nagyon egyszerű

erőt veszel magadon és lazán oda sétálsz, ha nem vagy laza akkor inkább oda se menny, oda mész és mondasz neki akármit a lényeg hogy nevessen :D direktbe: Szia nagyon sexy vagy és ide kellet jönnöm hogy megismerjem hogy mi lapul e gyönyörű külső mögött. Undirekt: Szia Nem tudod hol van a Mcdonals ? vagy megkérdezel akármit ... és elindul a beszélgetés

16/16 anonim ***** válasza:
Odamész hozzá és azt mondod: szia! nekem van munkám!
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!