Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki hasonlóan érez? És akinek sikerült kitörni ebből?
Iszonyatosan vágyom egy barátnőre, úgy érzem, képtelen vagyok addig előre haladni bármivel az életemben, amíg ezt a bennem tátongó űrt be nem töltöttem. Minden tőlem telhetőt meg is teszek ezért, igyekszem a lehető legjobban kinézni, próbálkozom is lányoknál, de egyszerűen semmi...
Olyan mintha egy börtönben lennék, és akárhogy verem a falat, az ajtót, egyszerűen nem tudok kitörni. Mintha akármit tennék, bárhogyan próbálkoznék, egyszerűen az, hogy barátnőm legyen, valami lehetetlen, számomra elérhetetlen dolog lenne. Mintha a Holdat kéne ugrálva lehoznom az égről. Pedig ennek nem kellene ilyen nehéznek és frusztrálónak lenni...
Bárki más?
Pont az a gáz, hogy ennyire rágörcsölsz a témára. Mire jó ez? Csak begolyózol rövid úton... Valószínűleg a lányok is megérzik ezt a görcsös akarást, azért nem jön össze senkivel, hiszen kinek kell egy feszengős, görcsös srác, aki emiatt nem tudja azt nyújtani, aki/ami ő valójában!?
Nyugodjál szépen le, vegyél néha levegőt is és tanulj meg boldogulni egymagad. Egy lány pedig majd egyszercsak az "öledbe pottyan"!
A nők ezt megérzik, nem ők akarnak Téged valakivé tenni, meg az életednek értelmet adni. Ez hatalmas teher a számukra, és rögtön a vállukra teszed.
Legyél teljes, boldog önmagadban, legyen értelme az életednek nők nélkül is, és rögtön kívánkozni fognak melléd.
Szerintem ezek Neked dolgoznak.
Tudom sovány vígasz, de egyszer a Nök rájönnek, hogy nekik család és biztonság kell.
Ez olyan, "ha ló nincs jó a szamár" effekt.
Neked van idöd arra, hogy felépíts valamit az életben ,hogy majd a gyerekednek/gyerekeidnek ne kelljen hiányt szenvedniük.
Nehéz lenyelni ezt a békát, de sajnos ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!