Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szürke csajokat könnyű megszerezni?
nahát biztos egy lökött tini vagyok... tiszta logikus
bölcsészmama...
Jesszus tudtam hogy valami nincs rendben velem... nekem csak max 55-58 lájk van a képeim alatt, szóval jelentéktelen vagyok.... azt hiszem öngyi is leszek holnap.
22/l
"Ahaa, szóval az a jelentéktelen. Gratulálok, hogy egy nyomorék vagy."
Bocs nem én fogalmaztam igy. Ezt fred mondta vilmának a scooby-doo mozifilmben még 2004 körül. Neki a szürke jelentéktelen lányok is tetszenek... De ne úgy érti... Hát nem egy redhed az a wilma...
De azért kérdezem, mert 2 lány van kilátásban. Az egyikről annyit tudok, hogy nem tudok róla semmit. Egy suliba járunk, tudom a nevét, és, hogy humán szakos. Vannak barátai, szóval nem Forever Alone, de nem tartozik a legnépszerűbb kilkkbe. Mert ott a csajok klikkesednek. Tudniillik...
Aztán a másik kicsit bulizósabb népszerűbb, vele dumáltam már buliban, tudom a nevét meg úgy általában amit illik tudni.
Ha tényleg túl nagy fejsze a szürke csaj akkor nem szarozok a fámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!