Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell bánni a páncélos pasikkal?
Azokról a pasikról beszélek akiket csajok megszivattak.
Akik csúnyán viselkednek velem, mert őnértékelési problémájuk van,akik nincsenek kibékülve magukkal, mert anyagilag nem anyagi helyzetükkel, vagy a külsejükkel nincsenek megelégedve.
Azokról a pasikról beszélek akik a rossz tapasztalatok miatt főleg laza kapcsolatba mennek bele. Elzárküznak az érzelmektől, nehéz hozzájuk közel férközni, páncélt növesztenek. Amugy páncél nélkül jók lennénk nagyon is!
Megéri lebontani a páncélt, vagy hagyjam a francba.
Amikor nem látja magát, és akaratlanul megbánt, vagy én azt látom h bizonyos szituálciókban hogy viselkednek, meg hogy kellene.
Ha nem szólok akkor nem jönnek rá, ha meg szólok akkor azt sértésnek, szekálásnak veszik, az egojuk miatt.
Meg főleg akkor gáz, ha sorozatban csinálják és akkor meg ugy jön le h folyamatosan sértegetem őket, amit a kis egojuk amugy se bír el.
Mi a jó út? Hogy lehet a páncélt lebontani?
Ti találkoztatok már olyan pasikkal akik panaszkodnak h milyenek a csajok, és amikor meg jön egy normális csaj azt meg elriasztják. Ezek tiszta hülyék.
Legutóbb egy nagyon súlyos esettel találkoztam. Elképesztő.
Figyelj. Te most visszaigazolást keresel, mert hagyni akarod?
Én feltételeztem, hogy talán szeretnél tőle tényleg valami komolyat ezért tetted fel a kérdést.
Hogy őszinte legyek, még olyan emberrel nem találkoztam aki a sok csalódás után úgy védekezik, hogy támad. Az ilyen emberek inkább menekülnek. Csak kitartással tudod lebontani a páncélt. Ha a srác nem ér meg neked ennyit, akkor tényleg ne foglalkozz. Rengeteg empátia kell egy ilyen emberhez és ha ez benned nincs meg, tényleg felesleges erőlködni.
Te magad írtad azt, hogy páncél nélkül jók lennének nagyon is. Akkor bontsd le b@sszus... Azt az embert lehet igazán értékelni akiért küzd. Aki könnyen jön az könnyen is megy, akár a pénz.
21F
"Aki magát nem szereti, mást se fog..."
Ezt én írtam.
Szerintem hagyd az ilyen srácot. Amíg nem jön rá, hogy változnia kell, addig ilyen lesz. És ez a fentebbi állítás teljesen igaz. Aki nem tiszteli magát, mást se fog. És így tovább... Keress magadnak egy normális srácot:)
"Minek írtad ki a kérdést? Úgysem akarsz semmit kezdeni vele, hiába írnak itt bármit."
Ott a pont...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!