100 literes akváriumom van,2 kuli kuli azok lent 1 cm magas részen mozognak:D,2 botia van. Ezek régről.20 neont,2 ancyt,3 páncélos házmester szeretnék, így már sok lenne?
elég rég megvannak, rég van akvárium, soha nem foglakoztam h melyik halnap mekkora helyre van szüksége...
2 botia meg 2 kuli maradt meg.. elég öregek.. mit csináljak a botiákkal?
néztem egyik botiámnak tényleg 300-500 literes kell, 35-50 cm nő, sárga fekete, viszont másik zebár,s az max 11 centire és 90 literes a medence szükséglete..
réggebben kb. 2 szer ennyi volt, mint amit felsoroltam...:D
csak hát elhanyagoltam kicsit mostanában... meg vettem béka harcsát, ami lerendezte neonjaimat... szal azt elajándékozom most... mivel nem sok hal maradt, gy kérdeztem h mit érdemes..
mikor kisebb voltam nem foglalkoztam vele.. 2 éve nem nagyon fogalkozok az akváriummal... maradt 5 hal..
most szépen kitakarítottam, meg felnöttem, gondoltam utanánézek h h érdemes h a halaknak is jó legyen.. na azt nézzem jaj ez milyen szép meg az és veszek 20 fajtát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!