Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 100 literes akváriumom van,2...

100 literes akváriumom van,2 kuli kuli azok lent 1 cm magas részen mozognak:D,2 botia van. Ezek régről.20 neont,2 ancyt,3 páncélos házmester szeretnék, így már sok lenne?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 21:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
kül neon 4 cmre meg nő? mennyi idő meg kifejlődik a maxra?
2011. dec. 2. 23:22
 12/15 A kérdező kommentje:
elég magas..
2011. dec. 2. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy magas de a neon sem foga vízfelszín közelében mozogni csak ritkán. Középtájtól feljebb szinte alig mennek. Alul a növények, és kövek közt szeretnek úszkálni.
2011. dec. 3. 11:43
 14/15 A kérdező kommentje:
mivel takarítás történt, elég nagy a maradék 4 halat kiszedtem egy nagy vödörbe, megy a szürő meg minden, rátettem egy üveglapot, nagyon kicsi rés maradt, oda vödröt tettem, és nem tom, anyukám leszedte, és egyik boticiám, meg harcsa kint volt a földön, harcsa túlélte... botia meghalt... ráadásul az maradt mg aminek 300-500 lityos akvárium kell, inkább elajándékozom.. és csak neont tartok..:(
2011. dec. 3. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:

A nagy harácsval együtt elajándékozom a xbotiat is, et ami megmaradt, mert az pont olyan aminek 300-500 literes akk kell.

Murr!

Marad 2 kuli kuli, ritka boltokba, nem is akarok többet belőle..

20 neon, akk mehet bele, ha más halat nem teszek? 100 literbe!

az nem lesz nagyon kevés egyébként? azok középen majd eluszkálnak, és fent nem lesz semmi? alul lesz 2 kuli kuli, 2 algaevő, ancy,alulra mást ne?

2011. dec. 4. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!