Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ciki hogy 19 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki hogy 19 évesen nem volt még barátom és nem smároltam, feküdtem le senkivel?

Figyelt kérdés
Mert egyre inkább tartok attól, hogy nem lesz senkim. Itthon is mindig azt hallgatom, hogy én ilyen szemét, meg olyan szemét vagyok, ezért társaságban visszahúzódó vagyok. Mit tegyek hogy túl lépjek ezen és ne legyek feszélyeztett?:(:( 19L
2012. jan. 7. 16:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagy elkésve én 8 évig nem smároltam, és túléltem...Ergo ha nem vagy bűn ronda akkor még lesz valakid
2012. jan. 7. 16:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

" hétvégente inkább eljárok 12ezni csak hogy ne legyek itthon"

Mi az a 12ezés? Sorry vidéki vagyok!

2012. jan. 7. 16:32
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Nincs kedved msn-ezni? Nagyon szimpatikusnak tartalak, na meg tündéri csajszi lehetsz ;)

Írj ;)

2012. jan. 7. 16:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de ne legyél ilyen válogatós!
2012. jan. 7. 16:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
11. válaszolónak küldöm : 12-ezés gondolom a 12 órázás lehet :) szal 12 óra munka... javítson ki a kérdező ha ő másra gondolt. :)
2012. jan. 7. 16:52
 16/23 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2012. jan. 7. 19:27
 17/23 A kérdező kommentje:
12ezés=12 óra munka.
2012. jan. 8. 19:14
 18/23 Formora válasza:
No para pajtás!Lényegében én is ugyanez vagyok,csak 17 évesen...a szórakozóhelyekkel nem érsz semmit...ott lehetetlen szórakozni...ha egy évben egyszer elmegyek valami ilyenbe akkor is csak csendesen iszogatok,kártyázok és csak az emberiség söpredéke vesz észre...
2012. jan. 12. 20:21
 19/23 anonim ***** válasza:
nem ciki!
2012. jan. 14. 18:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem értem miért nem kellesz senkinek sem ha szép lány vagy, de még ha csúnya vagy, akkor is több esélyed lenne, mint egy fiúnak párt találnod.

Épp tegnap néztem egy túlsúlyos, szemüveges, arcra sem vonzó lány milyen fiúja várt a buszmegállóban.

Van esélyed neked. ;)

Én egy alacsony, vékony fiú vagyok, akire csak olyanokat mondtak pozitív jelzőként, hogy aranyos, cukipofa, szép szemű, de amúgy semmmi sem volt még.

Én adnék neked esélyt, de szerintem a fentiek után neked sem jönnék be, amit meg is értek, a lányoknak a magas pasik jönnek be, akik izomosak.

Én meg amúgy is nulla önbecsüléssel rendelkezem hála a kegyes életnek, de ahogy látom neked sem valami jó a családi környezeted. Nyugi nekem meg nagyobbik húgom csesztet állandóan. Igazából miatta is hiszem azt már évek óta, hogy ronda vagyok, még jó, hogy tetszettem már lányoknak, meg voltak, vannak jelek, hogy annyira nem lehetek ronda, csak a magasságom a gond inkább meg, hogy félénk vagyok és kezdeményezni józanon sosem mertem még élőben.

Amúgy nem vagy ciki a szememben, sőt többre tartalak, mint azt sok buta kis libát, akit sorra szétkefélt már a félváros. Az is becsülendő, hogy jársz dolgozni.

A sok kényes liba azt sem tudja mi az a munka.

22/F

2012. jan. 14. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!