Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki hogy 19 évesen nem volt még barátom és nem smároltam, feküdtem le senkivel?
" hétvégente inkább eljárok 12ezni csak hogy ne legyek itthon"
Mi az a 12ezés? Sorry vidéki vagyok!
Nincs kedved msn-ezni? Nagyon szimpatikusnak tartalak, na meg tündéri csajszi lehetsz ;)
Írj ;)
Nem értem miért nem kellesz senkinek sem ha szép lány vagy, de még ha csúnya vagy, akkor is több esélyed lenne, mint egy fiúnak párt találnod.
Épp tegnap néztem egy túlsúlyos, szemüveges, arcra sem vonzó lány milyen fiúja várt a buszmegállóban.
Van esélyed neked. ;)
Én egy alacsony, vékony fiú vagyok, akire csak olyanokat mondtak pozitív jelzőként, hogy aranyos, cukipofa, szép szemű, de amúgy semmmi sem volt még.
Én adnék neked esélyt, de szerintem a fentiek után neked sem jönnék be, amit meg is értek, a lányoknak a magas pasik jönnek be, akik izomosak.
Én meg amúgy is nulla önbecsüléssel rendelkezem hála a kegyes életnek, de ahogy látom neked sem valami jó a családi környezeted. Nyugi nekem meg nagyobbik húgom csesztet állandóan. Igazából miatta is hiszem azt már évek óta, hogy ronda vagyok, még jó, hogy tetszettem már lányoknak, meg voltak, vannak jelek, hogy annyira nem lehetek ronda, csak a magasságom a gond inkább meg, hogy félénk vagyok és kezdeményezni józanon sosem mertem még élőben.
Amúgy nem vagy ciki a szememben, sőt többre tartalak, mint azt sok buta kis libát, akit sorra szétkefélt már a félváros. Az is becsülendő, hogy jársz dolgozni.
A sok kényes liba azt sem tudja mi az a munka.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!