Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön ez a testalkat?
Eléggé izmos ez a sréc,túl izmos vagy vézna.Mi a véleményetek nektek bejön az ilyen alkat?
Nekem nem, oké, hogy dagadnak az izmai, de emellett elég vézna és ez hülye összhatást kelt.
20L
nem.
vézna,de mégis túl izmos.
nekem nem tetszenek az ilyen kirajzolódó izmok.
24n
fúúú baz.meg hát akkor én nem is edzek ez után. Mert lehet, én is hasonlóan néznék ki ha közben nem hiznák.
Áhh, hát úgyis szeretem a mekit, akkor zabálok azt, aztán majd előadhatom, hogy milyen kitartó meg minden vagyok hogy leakarok fogyni.
Minden lánynak bejönnek az izmos pasik, kivétel nélkül. Amikor így fujjolnak, az csak annak köszönhető, hogy közel sincsenek olyan jó nők, hogy egy ilyen (bár ez a testalkat még elég gyenge)pasit megkapjanak.
Mert ugye egy ilyen pasit, aki ennyit ad magára, hogy megkapjanak ugye nekik is tenni kellene valamit, a narancsbőrrel, lógó seggel, meg húrkákkal nem igazán szimpatizálnak az ilyen pasik. :)
A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/9 Időpont ma 12:37
te egy retardált vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!