Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 sráccal randizom egyszerre, de nem tudok választani. Lehet ebből jól kijönni?
Ünnepek alatt megismerkedtem két fiúval, az egyikőjük gitáros világjáró, míg a másik mérnöki egyetemre jár. No és még van egy srác internetről, akivel már lassan 3 hónapja jókat beszélgetek, mindig megnevettet és most hívott el randira.
1 éve várok rendes kapcsolatra és most hirtelen elém állt 3 olyan srác,...hogy köpni nyelni nem tudok.
Ti mit tennétek? Randizzak párhuzamosan mindegyikkel és majd kialakul? Vagy most, gyorsan válasszak mert lehet megszeretem mindegyik fiút?
:D
Papucsban jött el a srác, s mivel szomszéd városba jött hozzám, megkérdeztem megfelelne-e neki, ha beülnénk teázni. Azt mondta sörözne!- nagyot néztem, de beültünk sörözni, és nem kellett fél óra, hogy leigya magát. Helyes volt, na de annyira nem, hogy ezt kibírjam...leléptem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!