Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 sráccal randizom egyszerre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 sráccal randizom egyszerre, de nem tudok választani. Lehet ebből jól kijönni?

Figyelt kérdés

Ünnepek alatt megismerkedtem két fiúval, az egyikőjük gitáros világjáró, míg a másik mérnöki egyetemre jár. No és még van egy srác internetről, akivel már lassan 3 hónapja jókat beszélgetek, mindig megnevettet és most hívott el randira.

1 éve várok rendes kapcsolatra és most hirtelen elém állt 3 olyan srác,...hogy köpni nyelni nem tudok.

Ti mit tennétek? Randizzak párhuzamosan mindegyikkel és majd kialakul? Vagy most, gyorsan válasszak mert lehet megszeretem mindegyik fiút?

2012. jan. 7. 11:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

:D

Papucsban jött el a srác, s mivel szomszéd városba jött hozzám, megkérdeztem megfelelne-e neki, ha beülnénk teázni. Azt mondta sörözne!- nagyot néztem, de beültünk sörözni, és nem kellett fél óra, hogy leigya magát. Helyes volt, na de annyira nem, hogy ezt kibírjam...leléptem:)

2012. jan. 10. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
és az melyik srác volt??? a gitáros, világjáró, vagy internetes???
2012. jan. 10. 18:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Még szép, hogy a gitáros:)
2012. jan. 10. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:
"vicces" egy randi lehetett:D:D
2012. jan. 10. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
akkor szerintem a világjáró lesz a nyerő!!! Az internetről eredő kapcsolatoknak sosincs jó vége, akit meg kizársz azt kizársz! Te ez csak egy tanács
2012. jan. 10. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
*De
2012. jan. 10. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia adri!!! xD TESSÓ én a világjárót ajánlom :D
2012. jan. 18. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!