Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék ilyen srácokkal?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, tudom.... :D
Arra volnék kíváncsi, hol tudnék ismerkedni rocker srácokkal? :)
Járok kocsmákba, néha koncertekre is, de eddig még nem jött össze. Külsőre nem vagyok rockercsaj, csak átlagos.
Így is van esélyem, vagy a rocker srácoknak csak a rocker csajok jönnek be?
18/L
2012. jan. 6. 23:02
33/73 A kérdező kommentje:
Szlovákia. (Felvidék)
Még nem, de mindjárt...
2012. jan. 6. 23:28
34/73 anonim válasza:
Ja, hát akkor messze vagy. Bocs bébi.
35/73 anonim válasza:
megesik.akkor csökkentsed még jobban a felismerés veszélyét, és küld el csak nekem.korrekt véleményt formálok majd a képről.
36/73 anonim válasza:
bár most olvasom h felvidéki vagy.akkor nem valószínű h valaki is felismer.és ha jól nézel ki akkor itt mindenki előtt foglak agyon dicsérni :)
37/73 anonim válasza:
Megkaptam a képeid, köszönöm. Az a véleményem, hogy szép lány vagy, és tetszel nekem. Nem szoktál Debrecenben mászkálni?:DD
38/73 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
Sajnos Debrecen elég messze van innen... :(
2012. jan. 6. 23:38
39/73 A kérdező kommentje:
Esztergomba szoktam járni, ha már Magyarország.
2012. jan. 6. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!