Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék srácokkal?
16/L vagyok, és már nagyon szeretnék lefeküdni sráccal, de sajnos nincs kivel.:(
Illetve volt már egy fiúm(4 hónapig, és csak pettingig jutottunk el.) de már szakítottam vele 3 hónapja, és már nagyon vágyom egy új kapcsolatra...
Ja, nem vagyok egy nagyon bulizós csaj, nem szoktam diszkóban rázni a seggem, vagy egyáltalán bemenni olyan helyekre, mert kiráz tőlük a hideg. Máshol meg nem tudok srácokkal ismerkedni ugye, akkor most mit tegyek??
Szoktam sokat a városban sétálni, barátnőmékkel csavarogni ide-oda, futni a parkban, még azt sem mondhatjátok hogy nem mozdulok ki szórakozgatni.
Sokan mondják hogy milyen szép karcsú alakom van, meg úgy jól "össze vagyok rakva".:D
Sokat foglalkozom magammal, soha nem hanyagoltam el magam. Akkor mégis, ezek alapján ti mit tanácsoltok? Mit tegyek, hova járjak el bnőmmel?
Ha csak lefeküdni akarsz valakivel, akkor azt nem nehéz elérned.
Ismerkedéshez pedig mozdulj ki még többet, legyél közvetlen.
Esetleg az msn címed kiírod myvipre és/vagy iwiwre.
Esetleg priviben megírod az msn címed:P.
sok srác van ugyanilyen helyzetben mint te
16/F
jah, persze
:P
nem vaok könnyen kapható, engem nehéz "betörni"..XD.:P
Nem csak lefeküdni akarok, hanem egy normális kapcsolatot, amire egy 16 éves csaj vágyik.
Hmmm..azért akarsz keresni egy srácot,hogy lefeküdhess vele és elmondhasd magadról,hogy már nem vagy szűz?!
Amúgy elmész strandra ott is lehet,de felmész mondjuk chat.hu-ra na ott egyből találsz vmi kanos embert akinek csak arra kellesz.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!