Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak azt írtam, hogy:" Majd írj rám! ", akkor az be is fog következni?
Figyelt kérdés
Mert moziról van szó és nem tudtunk egyeztetni.Tudom butaság, de jártam már úgy, hogy nem érkezett visszajelzés.2012. jan. 6. 22:34
1/5 Macs1209 válasza:
Attól függ, mennyire vagy fontos neki vagy a mozizás mennyire fontos...
2/5 A kérdező kommentje:
Van egy másik lány aki ezerszer szebb és gazdagabb is nálam és a fiúk is jobban szeretik szóval nem élem bele magam :((
2012. jan. 6. 22:43
3/5 Macs1209 válasza:
Mondom, megválaszoltam.. Ketten mennétek, kettőtőkön múlik. A harmadik, a csaj, az csak akkor domináns, hogy a srác vele akar menni, akkor viszont ne erölködj...
4/5 A kérdező kommentje:
a lány osztálytársa volt de már elballagtak nekem meg a srác írt, de látom, hogy lájkolgatják egymást szóval biztos beszélgetnek 8(
2012. jan. 6. 23:00
5/5 Macs1209 válasza:
Figyu... NE FACEBOOKRA alapozz.. Képzeld, amikor volt
barátnőm több mint 2 évig, nem is jelöltük egymást
facebookon, nem is nézegettük egymásét. Tök jól
elvoltunk. Mindenki ott keres összefüggéseket, ahol
lehet nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!