Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy ilyen srácnak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, elég alacsony, 165 centi. Inkább aranyos vagyok, mint helyes. Babaarcom van, és fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ezért a korombeli csajok nemigen vesznek komolyan. Eddig nem igen volt barátnőm, de most kezd beérni aza korosztály, akinek tetszhetek, és már vállalható korban vannak, ezért kezd egy kis önbizalmam lenni.2011. dec. 27. 20:56
1/10 anonim válasza:
Haverom olyan, mint te. Gyakorolj, keress csajokat, és lesz. Sőt! Meg fogsz lepődni. :D
2/10 anonim válasza:
Ha most búza lenék azt mondanám hogy gyere, és kezelésbe veszlek! :)
Esélyed van, egyik haverom is ilyen cipőben járt mint te, a különbség annyi h ő 17, most már 18, és van egy jó barátnője akivel dúl a nagy szerelem.
4/10 anonim válasza:
Egyet jegyezz meg öcskös : Minden nő k.rva csak anyád nem de ő is volt egyszer fiatal !
6/10 anonim válasza:
Hú, nem teszel fel egy képet? Úgy könnyebb lenne véleményt mondani. Nekem nagyon tetszenek amúgy a babaarcú fiúk!
7/10 anonim válasza:
ha jó beszélőkéd van és nem vagy bunkó, akkor lényegébe a külső nem számít! ha meg cuki is vagy, akkor hajrá! bejön majd az élet ne aggódj
8/10 anonim válasza:
hallod 100% ig ugyan az vagyok mint te :D (legalábbis ennyiböl) énis fiatalabbnak nézek ki meg alacsony vagyok (annyi hogy én 18, lassan 19) eddig nemigen jött össze nekem semmi.. :\ énis ugy vagyok vele hogy oké. ha a korosztályomnak nem kellek, akkor nézelődök lejjebb csak azt meg nemtudom eldönteni, hogy cink e vagy nem.. nekem fura h 2-3 évvel fiatalabb csajokkal kéne probalkozni :SS (nekem az én és mások véleménye szerint is semmi baj nincsa beszélőkémmel, SŐT!!..) igazábol sokat nemtudok segíteni, azt se tudom miért irtam.. :D:D de valahogy jótudni h van sorstárs.. :\
9/10 anonim válasza:
Nálam lenne, esélyed, dobj egy üzit... aztán tali...
10/10 anonim válasza:
Utolsó volnék, tárgytalan, azt hittem csaj vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!