Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos öltözködésű srácnak kevés esélye van egy elegáns lánynál?
Figyelt kérdés
Mert nekem az elegánsan öltözködő lányok jönnek be, de én meg sportosan öltözködök.2011. dec. 22. 15:21
1/24 anonim válasza:
hát nemhiszem. pl. én lazán öltözködök de szeretem a sportosokat.
4/24 anonim válasza:
susogós melegítő XD ez nagyon nagy:D
5/24 anonim válasza:
Miből áll a sportos öltözködés? Mármint nálad, kérdező!
6/24 anonim válasza:
sportos öltözködés: armani öltöny stb
xDD
7/24 anonim válasza:
0.7489 ez a esély, kiszámoltam a csajozási számológépemmel.
8/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a sportos öltözködés akadály lenne. Sok más tényező is közbejöhet. Műveltség és iskolázottság különbsége, anyagiak stb.
Nem tudom azt sem mi a sportos öltözködés. Hegymászó hátizsák és túrabakancs, polár felső és hegymászó kabát? Vagy susogós melegítő és sportcipő? Vagy mit jelent pontosan?
9/24 A kérdező kommentje:
hát sportos alatt egyszerűt értek.... sportcipő, farmer, póló, kapucnis pulcsi
2011. dec. 22. 19:37
10/24 A kérdező kommentje:
deszkásnak nem mondanám a stílusom... de azért van amit onnan veszek át
2011. dec. 22. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!