Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos öltözködésű srácnak kevés esélye van egy elegáns lánynál?
kb mint a kék pulcsis középen... annyi különbséggel, hogy utálom a sapkákat
Elég kisfiús az öltözködése a kék felsős srácnak, de nem a ruha miatt nem jönne össze vele egy elegáns lány, hanem azért, mert ő érettebb gondolkodású. Ez látszik az öltözködésén is.
Persze semmi sem lehetetlen, de hasonló a hasonlóval sokkal jobban összeillik tapasztalatom szerint.
Neked sem lenne semmi bajod, ha komolyabban öltözködnél, nem ilyen játszós ruhákban.
Miért baj az, ha valaki nem tud felnőni? Szerintem nagyon is jó, ha valaki kicsit mindig gyerek marad. 25 évesen is hordhat ilyen ruhákat simán. És az sem baj, ha valaki szeret divatosan öltözködni. Inkább legyen divatmajom, minthogy 120 éves, elavult ruhákat hordjon...
És az ellentétek vonzzák egymást, szóval...
# 16/17
nem elavult, divatja múlt az elegáns ruházat, az mindig klasszikus marad
egy tornacipős, melegítős, énekeseket majmoló kisfiú meg nem sok önállóságot sugall nekem
mindenki azt hord, amit akar, nem kötelező elegánsan öltözni, csak minden külső sugároz valamit, valamiért úgy öltözik az illető
# 18
Nem az elegáns ruhákra mondtam hogy elavult. Én csak annyit mondtam, hogy inkább legyen divatmajom, minthogy olyan ruhákat hordjon, amik már nem divatosak. (és a nem divatos ruhák alatt nem az elegáns viseletet értettem)
Én kérdeztem először, hogy mit jelent nálad a sportos öltözködés. Volt egy tippem, hogy deszkás lesz a válasz.
Ha te azonosulsz azzal a szubkultúrával, akikre jellemző ez a stílus, akkor nincs esélyed egy elegáns lánynál.
A képen lévő srácnak és a legtöbb ilyen laza gyereknek borzasztó tartása van. Ha nem ilyen vagy, hanem tényleg sportolsz is, akkor hordhatsz sportos cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!