Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy irdatlan szimpi egy idegen lány a sulitokban, de nem mertek odamenni hozzá, viszont más lányokkal vhogy nem akartok ismerkedni ez a lány miatt?

Figyelt kérdés

Ez amolyan látásból szerelem-féleség. Teljesen hozzám való stílusú lenne a lány, olyan kis ártatlan, és 0% gonoszság-ot sugároz magából, ah... de kár hogy nem születtem nagy ásznak hogy odamenjek. Egyébként haverjaimnak egyiknek se tetszik!! (fura az ízlésem) kis barna szemüveges 9.es, már egy éve figyelem:S Azóta volt pár szép lánnyal randim, de azokat elrontottam, barátzóna lett az összes próbálkozásomból, egyedül vagyok itt már születésem óta magányosan :/

F18

Sztetek mit csináljak? Vigyek be alkoholt a suliba?

Már arra is gondoltam hogy egyik lány barátomat megkérem hogy a "szia ismered Tedet?" módszerrel leszólíttatom vele :D De annyira jó lenne vele beszélni, meg ha ő lenne a bnő, de magamnak teszek keresztbe ha nem megyek oda hozzá:(

2012. jan. 6. 16:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Olyan egyszerűnek tűnik ittthonról rágondolni hogy megszólítom de valójában nehéz:S

Még vki akivel ez a helyzet?

2012. jan. 8. 20:55
 12/14 kv1n96 válasza:

Hát, szerintem mi egy cipőbe járunk...

Nálam is ugyanezek a tünetek voltak régebben.. De aztán miután elősször odamentem hozzájuk egy kicsit több lett az önbizalmam, de elősször megpróbáltam hülyéskedni velük, aztán már jöttek a komolyabb beszélgetések, és én tegnap gondoltam hogy iszok alkoholt mára hogy elmerjem neki mondani a locsoló versemet, és végül semmi nem lett belőle... de velem ugyanez a helyzet.. gondolni könnyűű mindenre aztán hirtelen szertefoszlik az egész és teljesen másképp történik minden... elég furcs de így van :///

2012. ápr. 11. 18:11
 13/14 kv1n96 válasza:

Különben, lenne egy cáfolni valóm..

1. A FB-os beszélgetést tényleg ne legelősször csináld a lánnyal (tapasztalat, mivel énis itt rontottam el hogy nem élőbe kezdtünk el beszélni)

2. Elősször valóban nemárt a szemezés (ugyanugy ezt is tapasztalatból mondom) aztán már próbálj meg eléggé feltűnően szemezni vele, nehagyd hogy levegye rólad a szemét 4-5 mp-en keresztül tehát ez azt jelenti hogy akar tőled valamit...

Nekem számtalanszor ez volt!

Pedig nem vagyok még elég idős.. (14)

Tehát, én többet tudok neked mondani az ilyesmikről, mint itt szerintem bárki más :D

2012. ápr. 11. 18:18
 14/14 anonim válasza:
na? sikerült valami?
2012. ápr. 17. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!