Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen taktikák, praktitkák vannak egy idegen lány meghódítására?
Van egy lány, aki tetszik, de sajnos nem simerjük egymást személyesen, csak buszon találkozunk néha. Én tudom, hogy ő ki, de ő nemismer engem.
Hogyan hódíthatnám meg?
Nyomjál neki ilyen ratyi csajozós dumákat, biztos nagyon hálás közönség lesz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__91386..
Hát komolyan. Kész kánaán.
Na, több komolyságot. Tök egyszerűen odaülsz mellé a buszon, nem kérdezed, hogy ülhetsz-e, csak odaülsz, magabiztosan, elkezdesz beszélni, majd megpróbálod bevonni a társalgásba.
Beégéstől való félelem ellen Popper Pétertől idéznék:
"Nem lehetek olyan fontos mások számára, mint önmagamnak. Saját dolgaim súlya nagyobb bennem, mint a külvilágban."
Gondolati háttér: Milyen hamar megfeledkezünk mások problémáiról, nehézségeiről, kudarcairól! Mennyire átsiklunk mások sikerei, örömei felett! Egy másik ember ugyanígy van velünk. Ezért nem szabad túlértékelni a "Mit szólnak hozzá?" - jelentőségét. Az embereket nem foglalkoztatja annyira a mi problémánk, szégyenünk, kudarcunk, mint minket. Ugyanígy örömeink, eredményeink sem. Mennyit marcangoltuk magunkat, szégyenkeztünk értelmetlenül. Hányszor bántódtunk meg fölöslegesen.
18:33 van benne valami... :\
Na szóval kedves kérdező. Menj oda hozzá nyugodtan. :) Nem tudhatod, lehet, hogy te is tetszel neki. Bátorság. :DD
Huhhh. Hát nem tudom, ma mondjuk nem láttam, ha holnap sem látom a buszon már cask szeptemberben, ha látom. :(
Egyébként azért is félek, mert eddig akárhány lánynál próbálkoztam kudarc lett a vége. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!