Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hol ismerkedtek? 25/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hol ismerkedtek? 25/L

Figyelt kérdés

Legfőképpen győriek válasza érdekel, de persze írhat más is. Nem vagyok egy nagy bulizós. Persze nem csak otthon ülök a 4 fal között állandóan. Nem tudom, h. hova járhatnék el ismerkedni.

Munkahelyen csak lányok vannak, netes ismerkedést már próbáltam, de nem jött be, úgyh. azt is kizárhatjuk.

2012. jan. 6. 07:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Mert a 0/0="tetszőleges bármilyen szám"." - ez definíció szerint marhaság, mert a 0-val való osztás nincs értelmezve. Tehát nincs ott semmiféle egyenlőség jel. A felső matematikában sem! A határérték számítást pedig ne keverjük ide, annak semmi köze ehhez (ott sincs amúgy egyenlőség jel).
2012. jan. 9. 10:16
 22/24 anonim ***** válasza:
Itt is lehet, ha tetszik egy fiú amiket ír, akkor írhatsz neki :)
2012. jan. 9. 10:18
 23/24 anonim ***** válasza:
Egyébként ha már egy nő sem tud élőben ismerkedni, akkor nagyon nagy bajok vannak. Nincs semmilyen baráti társaságod? El lehet járni bulizni, táncolni, kiállításokra. Bármilyen szabadidős program jó lehet. Mondjuk ha ronda vagy, akkor nyilván nehezebb az ügy. :)
2012. jan. 9. 10:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem ronda, hanem olyanokká váltak a társadalmi szokások hogy már egy lány sem tud élőben ismerkedni, mert nincs rá idő, mód, alkalom.
2012. aug. 29. 02:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!