Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hol ismerkedtek? 25/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hol ismerkedtek? 25/L

Figyelt kérdés

Legfőképpen győriek válasza érdekel, de persze írhat más is. Nem vagyok egy nagy bulizós. Persze nem csak otthon ülök a 4 fal között állandóan. Nem tudom, h. hova járhatnék el ismerkedni.

Munkahelyen csak lányok vannak, netes ismerkedést már próbáltam, de nem jött be, úgyh. azt is kizárhatjuk.

2012. jan. 6. 07:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ugye az én kérdésem ihlette a tiédet kedves kérdező? :) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__25311..

Figyelek ide is hátha okosabb leszek :)

2012. jan. 6. 13:02
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen, eltaláltad. :)
2012. jan. 6. 13:05
 13/24 anonim ***** válasza:

"A 0/0 nem 100%-os arány, hanem matematikailag értelmetlen."

Ez így ebben a formában nem igaz. :) Mert a 0/0="tetszőleges bármilyen szám". Ugyanis bármilyen szám*0=0. Szóval úgymond értelmezhető. Ellenben a "bármi"/0 értelmetlen ugyanis nincs olyan szám, amit ha 0-val visszaszorzunk "bármit" adna. Tehát pl. a 3/0 értelmetlen, mert nincs olyan szám amit ha 0 val visszaszorzunk 3 at adna. Na ennyi a matekozásból.

Kedves kérdező számodra is válaszolok, ne haragudj, hogy kicsit bunkó voltam és nem ezzel kezdtem. Szóval én is hasonló cipőben járok, mint te sajnos ebben a korban már ugye nincs suli, utcán meg nem akarok, marad a net. Szerintem próbálkozz, és adj esélyt a fiúknak. Aki egy kicsit is szimpatikus találkozz vele, főleg ha még egy kicsit csipkelődik is veled, akkor tuti bejössz neki (én is ezt teszem a csajokkal, aki nekem tetszik ;) )

Ne add fel az első kudarcnál, fogd fel úgy, tanultál belőle. A korodból adódóan feltételezem nem vagy felszínes, és nemcsak a külsőre buksz. Egyszóval próbálkozz a neten, vannak olyan fiúk ott is, akik nem csak kihasználni akarják a lányokat.

Sok sikert! :)

2012. jan. 6. 16:20
 14/24 A kérdező kommentje:

Én sem keresem görcsösen az igazit, mert hiszem, h. bárhol találkozhatunk. Egyszerűen csak arról van szó, h. munka után megyek haza, és kész. Nagy ritkán elmegyek 1-1 kávézóba. Nem akarok otthon ücsörögni, mert akkor tényleg nem találkozom senkivel. Meg kell adni az esélyt arra, h. találkozzak az igazival.

Netes ismerkedéssel én is próbálkoztam, volt is pár randim. De vhogy annyira nem tetszik ez a fajta ismerkedési mód, szívesebben ismerkednék élőben. Szeretek új embereket megismerni, és szívesen szóba elegyedem idegenekkel is akár, ezzel nincs probléma. De mondjuk elmehetnék egy tánctanfolyamra, ahol vannak fiúk is, de ott meg általában már párral érkezik az ember. (Voltam már.)

2012. jan. 6. 19:08
 15/24 A kérdező kommentje:

Ezért tettem fel a kérdést, és ezért szól inkább a győrieknek, hátha tudnak vmi jó kis helyet a városban. Mondjuk kimondottan azért nem fogok beiratkozni mondjuk egy engem egyáltalán nem érdeklőd tanfolyamra, h. ott hátha találkozom egy sráccal.

Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy. :)

2012. jan. 6. 19:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok az előző kommentelő. Szóval tánctanfolyamokon se egyedülállóak? én szabadtéri koncerten próbálkoztam tavaly szeptemberben. Úgy vettem észre, hogy a 20 feletti lányok azok nem voltak egyedül, általában fiúk társaságában voltak. Csak kb. a tinilányok (14-16 évesek) voltak fiúk nélkül, dehát ők már nekem túl fiatalok, még akkor is ha fiatalabbnak tűnök a 28 éves korom ellenére...

2012. jan. 6. 19:20
 17/24 anonim ***** válasza:

"Mondjuk kimondottan azért nem fogok beiratkozni mondjuk egy engem egyáltalán nem érdeklőd tanfolyamra, h. ott hátha találkozom egy sráccal. "

Megint az előző vagyok. Nevetni fogsz, de pontosan ugyanez a gondolat az én fejemben is megfordult már. Tanfolyamon lehetne még jól ismerkedni, hiszen ott mégse teljesen ismeretlen a másik fél, és egyébként is mindig lenne közös téma ha más nem akkor a tananyag. :) De csak azért beíratkozni, hogy hátha lesz valaki, annak nem látom értelmét.

2012. jan. 6. 19:27
 18/24 A kérdező kommentje:

Kedves 28 éves, velem egy cipőben járó! :)

Én is fiatalabbnak tűnik, mint 25 éves, de a tizenéves fiúk vhogy nem vonzanak. :) Azért vhol majd csak megtaláljuk a párunkat! Neked is sok sikert hozzá.

2012. jan. 9. 09:11
 19/24 A kérdező kommentje:
tűnik helyett tűnök :)
2012. jan. 9. 09:15
 20/24 /Anita_'94/ ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok győri, de a sport az ottani pasikat is ugyanúgy vonza. Megpróbálhatnál kimenni egy ETO meccsre. A nézők 80 százaléka férfi. A focicsapatnak úgyis jól megy ebben a szezonban, ezért tavasszal még többen lehetnek. De ha nem érdekel a foci, akkor a kézis lányok meccsein is teltház szokott lenni...
2012. jan. 9. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!