Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nincs időm most komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nincs időm most komoly kapcsolatra csak kifogás a pasiknál vagy ilyen tényleg létezik?

Figyelt kérdés

Én így női fejjel úgy gondolom hogy csak kifogás...de kíváncsi lennék mások véleményére is.

21L

2012. jan. 5. 20:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A csajok is gyakran bedobják ugyanezt. Most akkor az is csak kamu?
2012. jan. 5. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
21 évesen olyan vagy, mint valami hülye tinilány. Az ügyeletes rosszfiú simán beetet és akkor dug meg, amikor csak akar. Mégis miért vesződne a hülye kapcsolattal? Jól csinálja. Innen megy neki virtuálisan egy pacsi. Azt pedig ne hidd, hogy egy ilyen ultimátum után majd sírva a nyakadba borul és megkéri a kezded, mert nem fogja.
2012. jan. 5. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem kifogás. Egy férfinek elég sok lábon kell állni. Pénzt keresni, nem is keveset, lehet hogy közbe tanul, ezek mellett, amik már önmagukban sem kevesek, lehet még önmagára is szeretne időt fordítani, pl a hobbijainak és ezekbe már nem fér bele még egy nő is, aki általában mindenben csak visszahúzza az embert. De főleg pénzügyek terén. Ha egy felnőtt férfitól hallod ezt annak lehet valóságalapja, ha egy kis csicskától akkor lehet csak nem akar felállni a WoW elöl.
2012. jan. 5. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyértelmű nemtől függetlenül h ha valaki nem fontos azért nem tesz az ember sokmindent,és ha valaki már csak teher és nem veszi észre azt kerülik...
2012. jan. 5. 21:11
 15/18 anonim válasza:

Bár lehet sok munkája vagy stb...azt te tudod! De én is azt mondom kifogás! Akit szeretsz arra mindig szakítasz időt! ;)

23F

2012. jan. 5. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Találkozásoknál miket csináltok? Mióta folyik ez a dolog kettőtök között? Volt-e nemrég kapcsolata?

Ha gondolod írj privátban =) Én is átéltem hasonlót, nekem jól végződött.

2012. jan. 6. 01:26
 17/18 Yamy válasza:
Ha épp a motorját készíti fel a szezonra, akkor van.
2012. jan. 7. 15:00
 18/18 Macs1209 ***** válasza:

Kérdezé:

Nézd, ha emiatt azt mondja, hogy viszlát, akkor tudd be,

hogy csak punci kellett neki, adtál, amikor nem, akkor

lefalcolt.

Legközelebb majd jobban választasz.

Viszont ha azt mondja, hogy komoly, és ugyanúgy folytat-

ja, akkor dobd ki, és zárkózz el mindennemű újboli köze-

ledése elől.

Ennyire 1xű a megoldás, nem kell túlbonyolítani.

21 éves vagy, van bőven időd, hogy mást találj, és azért

az sem mindegy, hogy ha találsz 1 pasit, és elbeszélget-

tek a múltról, mi az, amit el kell neki mondanod.

2012. jan. 8. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!