Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy lehet hozzátok közeledni, hogy ne legyen túl konkrét és letámadó viszont felkeltse az érdeklődéseteket? (többi lent)
A kérdés egy komment alapján fogalmazódott meg(elnézést tőle hogy itt másolgatom a kedves válaszoló kommentjét).
"Ez egyéb helyzetekben sem jön be, ha valaki ennyire nyiltan megmondja a szándékát. Nincs benne izgalom, túl nyitott, túlságosan direkt. A legtöbb lány szereti, ha "becserkészik", és ezzel a nyitómondattal túl egyértelművé válik a helyzet, amiből (legalábbis én) szívesebben kilépnek, mert zavarban vannak, még ha tetszene is nekik a srác."
A "Szia, tetszel, megszeretnélek ismerni!" elég konkrét és tolakodó lehet, de akkor mi az, amivel be lehetne cserkészni az illetőt?
Pl kirakatban néz egy ruhát, odamegyek és ezt mondom neki:
Férfi: Áhh, felejtsd el, szerintem ez nem illik a személyiségedhez.
Nő: Miért is? Honnan tudod milyen a személyiségem?
Férfi: Egy ilyen élettel teli mosolyhoz, csak egy vidám személyiség tartozhat. Ezt inkább hagyd meg a besavanyodott özvegyeknek. Persze lehet tévedek. Miért milyen a személyiséged?
Jó tudom, hogy a nők izlését kritizálni egyenlő az öngyilkossággal, de most nem jutott jobb eszembe. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!