Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért foglalkoztok azzal hogy ápoltak legyetek?
Tudom, tudom ne általánosítsak ,tehát az elején leszögezem hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!Csak azért írom ki hátha tudok hatni egy két emberre!
Undorító ha rágjátok a körmötöket és a körülötte lévő bőrt és véresre rágjátok!Annyira taszító!Ha egy nekem tetsző pasinak meglátnám hogy ilyen a keze akkor biztos hogy hozzám sem érhetne!
Kondizzatok! Nem kell kigyúrni magatokat csak legalább legyetek izmosabbak mint egy sportos nő!
Továbbá Mossatok már fogat rendesen reggel, mert teljesen kiakaszt ha reggel az egyetemen beszélgetek vmi fiúval és szájszaga van! Ha meg azért van szájszagot mert még nem ettél akkor rágózzál!!!!
Még egyszer mondom , akinek nem inge ne vegye magára .Én csak segíteni akarok.
Most olvasom , ...Rosszul tettem fel a kérdést , bocsi késő van .tehát:
Fiúk! Miért NEM foglalkoztok azzal hogy ápoltak legyetek?
Nem kondizok, thai boxolok, fociztam, és rallizok.
Rendszeresen Vágom (nem rágom) a körmeimet.
Reggel, délben, este fogat mosok.
Minden nap fürdök.
Borotválkozni is szoktam, bár borostát hagyok, mert az tetszik a csajoknak.
ingben, farmerban járok.
megfelel?
Egy tapló, paraszt, bunkó k*csög vagy.
Vagy nem.
Én csak segíteni akarok...
Mondtam hogy akinek nem inge ne vegye magára.Nyilván ha sportolsz akkor nem kell kondizni, nyilván ha nem rágod a körmöd akkor rád az sem vonatkozik.
Első: igen baj h rágod a körmöd meg undorító, nem vagyok tökéletes de ápolt vagyok.
Köcsög vagyok vagy sem ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!