Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért foglalkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért foglalkoztok azzal hogy ápoltak legyetek?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom ne általánosítsak ,tehát az elején leszögezem hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!Csak azért írom ki hátha tudok hatni egy két emberre!

Undorító ha rágjátok a körmötöket és a körülötte lévő bőrt és véresre rágjátok!Annyira taszító!Ha egy nekem tetsző pasinak meglátnám hogy ilyen a keze akkor biztos hogy hozzám sem érhetne!

Kondizzatok! Nem kell kigyúrni magatokat csak legalább legyetek izmosabbak mint egy sportos nő!

Továbbá Mossatok már fogat rendesen reggel, mert teljesen kiakaszt ha reggel az egyetemen beszélgetek vmi fiúval és szájszaga van! Ha meg azért van szájszagot mert még nem ettél akkor rágózzál!!!!

Még egyszer mondom , akinek nem inge ne vegye magára .Én csak segíteni akarok.

2012. jan. 5. 02:01
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:

Most olvasom , ...Rosszul tettem fel a kérdést , bocsi késő van .tehát:

Fiúk! Miért NEM foglalkoztok azzal hogy ápoltak legyetek?

2012. jan. 5. 02:01
 2/43 anonim ***** válasza:
Gyurok rendszeresen,fogat mosok egyetem elott mindig,de a kormeimet leragom megszokasbol,szoval en sem vagyok teljesen tokeletes.Te az vagy?
2012. jan. 5. 02:06
 3/43 WhiteLabel ***** válasza:

Nem kondizok, thai boxolok, fociztam, és rallizok.

Rendszeresen Vágom (nem rágom) a körmeimet.

Reggel, délben, este fogat mosok.

Minden nap fürdök.

Borotválkozni is szoktam, bár borostát hagyok, mert az tetszik a csajoknak.

ingben, farmerban járok.

megfelel?

2012. jan. 5. 02:07
 4/43 anonim ***** válasza:

Egy tapló, paraszt, bunkó k*csög vagy.

Vagy nem.

Én csak segíteni akarok...

2012. jan. 5. 02:08
 5/43 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy akinek nem inge ne vegye magára.Nyilván ha sportolsz akkor nem kell kondizni, nyilván ha nem rágod a körmöd akkor rád az sem vonatkozik.

Első: igen baj h rágod a körmöd meg undorító, nem vagyok tökéletes de ápolt vagyok.

Köcsög vagyok vagy sem ez van.

2012. jan. 5. 02:11
 6/43 WhiteLabel ***** válasza:
Semmi k*csögség nincs ebben, viszont lányt is láttam már körmöt rágni, elhízva, vagy épp büdös sárga pofával, elég ocsmány.
2012. jan. 5. 02:12
 7/43 anonim ***** válasza:
ma 02:06 vagyok ha talalnal is egy ilyen pasit fogadok hogy nem birnad sokaig mellette,mert sokkal nagyobb hibajai vannak mint mondjuk nekem.En be kell erjem fiatalabb es kedvesebb lanyokkal mert a magadfajtak bar egyetemre jarnak,meg mindig nem tudjak mit akarnak es a legtobb ferfi nem akar energiat fektetni az ilyenekbe.
2012. jan. 5. 02:16
 8/43 WhiteLabel ***** válasza:
02:06 az én vagyok, álmos vagy már látom:D
2012. jan. 5. 02:17
 9/43 anonim ***** válasza:
masodik valaszado vagyok :D
2012. jan. 5. 02:19
 10/43 anonim ***** válasza:
WhiteLabel te is álmos lehetsz mert én úgy nézem h te a 02:07 vagy :D
2012. jan. 5. 02:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!