Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyetek szívesek adjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyetek szívesek adjatok tanácsokat, hogy mikor? és milyen "előjátékkal? ".

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy hónapja vagyok együtt, de még nem jutottunk el a csókig..:( Mikor? és hogyan? vezessem erre rá?

Légyszíves értelmes válaszokat írjatok!

Köszi!:)

2011. jún. 23. 00:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

valahogy én soha nem jövök össze lánnyal , csak a csók után , és akkor beszélem meg vele ott helyben .

amúgy szerintem tűrd el a haját oldalra, és puszilgasd :) és szerintem belefog menni , amikor a szájára puszit adsz , a csókba ^^

2011. jún. 23. 00:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Megfogadom.:)
2011. jún. 23. 00:28
 3/11 anonim ***** válasza:
tudsz csocsózni? ez most 1 fontos kérdés :)
2011. jún. 23. 00:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Háát...izé..tudok, de ezzel mit akarsz??:P
2011. jún. 23. 00:33
 5/11 anonim ***** válasza:
na szóval , elviszed csocsózni a lányt, eggyütt lesztek , és megbeszélitek amikor te lősz gólt ő ad puszit , amikor ő lő gólt te adsz neki . Amikor te gólt lősz , minden eggyes puszinál kicsit a fejedet fordítsd jobban bele a pusziba. 10 gól után szájrapuszilesz garantálom. És onnan már könnyű a csók :)
2011. jún. 23. 00:38
 6/11 anonim ***** válasza:
jahh, amúgy még mindig első voltam :D
2011. jún. 23. 00:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez nagyonkirály..:D Ja és mégegyszer kössz mindent.:)^^
2011. jún. 23. 00:42
 8/11 anonim ***** válasza:
küldjél email-t azt dumálhatunk , csak szólj ha kell valami tipp :) szívesen segítek ;)
2011. jún. 23. 00:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Esetleg tudsz adni egy MSn-t? Amúgy 14/F
2011. jún. 23. 00:46
 10/11 anonim ***** válasza:
szilleee@hotmail.com ^^
2011. jún. 23. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!