Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit foglalkoztok egy 6...

Mennyit foglalkoztok egy 6 honapos babaval? Mennyire igenyli, hogy olben legyen egy nap, vagy hogy jelen legyetek?

Figyelt kérdés
az en babam elvan 20-30 perceket a foldre teritett takarojan, jatszik, beszelget, izeg-mozog, de ahogy telik a nap egyre tobbet kereszkedik olbe, egyre kevesebb turelme van egymagaban(persze ekkor is a kornyezeteben kell lennem), mindent megfogna, de meg nem maszik igy nem er oda, csak mergeskedik. estere alig lehet letenni, elaludni sem tud, mitha fel lenne porogve. en sokat hurcolom magam utam ki a konyhaba, stb de azert nekem meg mindig ugy tunik, hogy nem nagyon tudja elfoglalni magat. a legjobban azt szereti ha jatszunk vele es puszilgatjuk. nalatok hogy van ez?
2009. jún. 12. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is így volt.Úgy látom hasonló kaliberű a babád mint az enyém :-) Most 2 éves a lányom és a barátnőimmel azon szoktunk gondolkodni, hogy a anno mikor ennyi idősek voltak a gyerekeink, miért nem volt időnk semmire sem.

Hát ezért!

De van egy másik barátnőm, neki olyan jól elvolt egyedül a kisfia, hogy sokszor, ha itt voltak nálunk el is felejtettük, hogy van :-)

Szerintem jól van ez így nektek! Foglalkozz annyit vele amennyit igényel (nem azt mondom, hogy kapasd el), végül is ezért vagyunk itthon velük.

A háznak meg nem kell csillogni-villogni, elég ha a fontod dolgokat megcsinálod. Ha majd nagyobb lesz bevonhatod Őt is.

Az esti elaltatással vannak gondok?? Jól értettem?

Ha elkezd járni, pakolászni még ennyi időd sem lesz

2009. jún. 12. 10:55
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, en igy sejtem. igazabol nem az esti elalvassal van gond, hanem az az elottivel, nem tud ellazulni, meg mellen sem, mintha sejtene, hogy aztan jon az ejszaka es ki akarna meg hasznalni az idot, de tulporog es nyugos lesz,ujabban egesz este csak cipelni kell es elvonni a figyelmet, hogy ne zsembeljen, mert elaludni nem tud. faraszto jelenseg
2009. jún. 12. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én babim is 6 hónapos. Ő alig van ölben, vagy a pihenőszékben, vagy a habtapin, vagy az ágyában van. Jól elvan egyedül, inkább én megyek oda hozzá, hogy foglalkozhassak vele, puszilgathassam egy kicsit. Egyébként ő egy nagyon jó és nyugodt baba. Mindenki dícséri. De ők sem, -ahogy mi sem vagyunk- egyformák, így mások az igényeik.

Lehet egy hónap múlva meg állandóan rajtam akar lógni.:)

2009. jún. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!