Mennyit foglalkoztok egy 6 honapos babaval? Mennyire igenyli, hogy olben legyen egy nap, vagy hogy jelen legyetek?
Szia!
Nálunk is így volt.Úgy látom hasonló kaliberű a babád mint az enyém :-) Most 2 éves a lányom és a barátnőimmel azon szoktunk gondolkodni, hogy a anno mikor ennyi idősek voltak a gyerekeink, miért nem volt időnk semmire sem.
Hát ezért!
De van egy másik barátnőm, neki olyan jól elvolt egyedül a kisfia, hogy sokszor, ha itt voltak nálunk el is felejtettük, hogy van :-)
Szerintem jól van ez így nektek! Foglalkozz annyit vele amennyit igényel (nem azt mondom, hogy kapasd el), végül is ezért vagyunk itthon velük.
A háznak meg nem kell csillogni-villogni, elég ha a fontod dolgokat megcsinálod. Ha majd nagyobb lesz bevonhatod Őt is.
Az esti elaltatással vannak gondok?? Jól értettem?
Ha elkezd járni, pakolászni még ennyi időd sem lesz
Az én babim is 6 hónapos. Ő alig van ölben, vagy a pihenőszékben, vagy a habtapin, vagy az ágyában van. Jól elvan egyedül, inkább én megyek oda hozzá, hogy foglalkozhassak vele, puszilgathassam egy kicsit. Egyébként ő egy nagyon jó és nyugodt baba. Mindenki dícséri. De ők sem, -ahogy mi sem vagyunk- egyformák, így mások az igényeik.
Lehet egy hónap múlva meg állandóan rajtam akar lógni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!