Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy régi, folyamatos barátság egy lánnyal Olyan lelki szemetesládái vagyunk egymásnak. Időnként találkozunk, és kiöntjük egymásnak a bajainkat, örömeinket.
Mostanában azt vettem észre,ha találkozunk és beszélgetünk, megfogom a kezét és olyan remegés jön rám, meg elcsuklik a hangom és csak őt hallgatom, és csak hallgatom. Utána egész éjjel nem alszom csak Ő jár az eszembe.
Nős vagyok és gyerekem is van. Szeretem a feleségemet.
Nem tudnám elveszteni Őket.
Mitévő legyek?
Kicsit kíméljetek a válaszokkal.
Pénteken találkozunk! Elmondom neki.
Nemhiszem hogy borítani fogok. Köszi mindenkinek!
Ha esetleg vallásos vagy, segíthet, ha templomba mész, vagy legalább gyertyát gyújtasz. Így megerősítheted magadban, h mit akarsz, és megkülönöbzteted a legfontosabb kincseidet a fellángolástól.
Szerintem ilyen fellángolást/kísértést mindenki tapasztal, és a jó emberekben frusztrációt okoz, h magukat érzik bűnösnek. El fog múlni.
Kedves Kérdező!
Csatlakozom az előttem Válaszolóhoz!
Legyél férfi, és tanulj meg uralkodni az érzéseiden! Találkozz jóval kevesebbet a lánybarátoddal; ha TÉNYLEG a barátod, akkor a legjobbat akarja Neked ő is, és megérti a döntésedet.
De lehet az is, hogy nincs minden rendben a párkapcsolatoddal. Remélhetőleg azóta sikerült újra felpezsdíteni a házasságodat...
Ha nem, akkor lehet, hogy csak áltatod magad, és menekülsz a megszokottba, amiben pedig már nincs és nem is kialakítható újra igazi érzelmi töltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!