Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a hiba?
Valahogy nem jönnek össze a kapcsolatok, kicsit balszerencsés vagyok e téren. Csak az okára nem sikerült rájönnöm még.
Kedves, mosolgyós, kicsit lökött (kicsit?! :P ), csajként jellemezném magam, viszonylag könnyen is barátkozom. Eddig két kapcsolatom volt, de egyik sem komoly, csak olyan 2-3 hetes.
Nem ülök otthon, járok bulizni, de csak úgy mértékkel.
A korombeli csajoknak már vagy hosszútávú (3-4 éves) kapcsolatai vannak, vagy minden héten valaki más.
A külsőm is oké szerintem (szőke, kékszemű, átlag alak....), bár ízlés kérdése, kinek hogy.
Már arra is gondoltam, hagyom ennyiben az egészet, anmi nem megy azt nem kell erőltetni.
Vajon valamit mindig elrontok? (Tudom, hogy ezt nekem kéne tudni, de eddig még nem jöttem rá, mi lehet a probléma.)
Köszi! :)
18/L
Már arra is gondoltam, hagyom ennyiben az egészet, anmi nem megy azt nem kell erőltetni.
Ez a te mondatod.
Ennek ellenére úgy is eljön az Ő.
szerintem futtass le 1 mély virusurtást csökkentett módba.
és rájössz....a baj igazi okozójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!