Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a hiba?

Figyelt kérdés

Valahogy nem jönnek össze a kapcsolatok, kicsit balszerencsés vagyok e téren. Csak az okára nem sikerült rájönnöm még.

Kedves, mosolgyós, kicsit lökött (kicsit?! :P ), csajként jellemezném magam, viszonylag könnyen is barátkozom. Eddig két kapcsolatom volt, de egyik sem komoly, csak olyan 2-3 hetes.

Nem ülök otthon, járok bulizni, de csak úgy mértékkel.

A korombeli csajoknak már vagy hosszútávú (3-4 éves) kapcsolatai vannak, vagy minden héten valaki más.

A külsőm is oké szerintem (szőke, kékszemű, átlag alak....), bár ízlés kérdése, kinek hogy.

Már arra is gondoltam, hagyom ennyiben az egészet, anmi nem megy azt nem kell erőltetni.

Vajon valamit mindig elrontok? (Tudom, hogy ezt nekem kéne tudni, de eddig még nem jöttem rá, mi lehet a probléma.)

Köszi! :)

18/L

2012. jan. 3. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Már arra is gondoltam, hagyom ennyiben az egészet, anmi nem megy azt nem kell erőltetni.

Ez a te mondatod.

Ennek ellenére úgy is eljön az Ő.

2012. jan. 3. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem futtass le 1 mély virusurtást csökkentett módba.

és rájössz....a baj igazi okozójára.

2012. jan. 3. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs itt probléma. Valakinek könnyen összejön, valakinek nem... 22F
2012. jan. 3. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs veled gáz... csak még nem jött el az igazi.
2012. jan. 3. 15:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, az is meglehet... :)
2012. jan. 3. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a próbléma, hogy vagy te neked nem tetszenek a pasik vagy olyan pasikkal találkoztál akik találnak jobbat nálad. A másik meg ne szórakozó helyen keress, mert ott van minden vegyes és pont a legrosszabbak szólítanak le:) Úgy sem a szende kedves lányt fogja látni benned hanem, hogy jó buli, jó csajok, buli van. Nem ajánlatos:) Ha igazi kapcsolatra vágysz akkor várj türelemmel.
2012. jan. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!