Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba ha csak nem a legjobb csajoknal probalkozok, hogy konnyu dolgom legyen es biztosra siker legyen?
Nem hiba ,sőt. A "legjobb" csajok ,(bár ez nagyon relatív miben legjobbak) el vannak szállva maguktól ,mivel annyi ajánlatot kapnak nap mint nap annyi fiú legyeskedik körülöttük ,hogy rutinból koptatnak le mindenkit.Aztán addig válogatnak amíg jól beválasztanak egy ősbunkót,de ez már másik történet..
A kevésbé feltűnő lányoknál sokkal nagyobb az esély ,főleg amelyik kicsit értelmesebb gondolkodású, meg akar ismerni ,értékeli a kedvességet a humort az odafigyelést és nem csak a kocsimárkát .Eleve kevesebb ajánlatot kap és ezért kisebb kosárból válogat,némelyik kifejezetten megörül ,ha felfigyel rá valaki,bár néha nehéz a tüskéiket leszedni..
ma 20:53
én sajnos ezt még nem tapasztaltam meg, de lehet csak én vagyok ennyire nem kelendő árucikk úgymond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!