Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik nagy része, kb. majdnem mindegyik csak alkalmi ágyast lát bennem, vagy csak komolytalan kapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés

Nem öltözöm kihívóan, és hűséges típus vagyok, keresem az Igazit!

Egyszerűen nem értem, hogy miért nem találok egy olyat, aki komolyan érdeklődik, és tetszik is.

Nem értem, hogy miért ilyenek a pasik! Elegem van, kapcsolatot akarok, mert utálok egyedül lenni, de néha már úgy érzem lehetetlen...:(

Miért van az, hogy a legtöbb pasi, aki kinéz valahogy, az mind csak azt akarja, hogy felajánlkozzanak neki egyből...nem hiszem el, a pasiknak nincs érzelmi igényük, vagy mi ???

2012. jan. 3. 00:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. jan. 3. 15:35
 22/25 anonim ***** válasza:

pasiknak nincs érzelmi igényük

Tudod Te. A pasiknak első körben pina kell,utána ha jó volt akkor lehet megszeret..

2012. jan. 3. 16:09
 23/25 A kérdező kommentje:

Na, jó nekem elegem van...totál lehatalmasodott rajtam a depresszió kisbetűvel.

Se pasim, se munkahelyem, kezd full elegem lenni...kiváncsi vagyok 2012 jobb lesz-e mint 2011 ...

Amúgy 26 éves vagyok...

2012. jan. 3. 19:03
 24/25 anonim ***** válasza:

Se csajom, se munkahelyem... Én is kíváncsi vagyok mit hoz 2012...

22F

2012. jan. 3. 19:10
 25/25 A kérdező kommentje:

Mindenkinek kívánom, hogy legyen csaja vagy pasija, és a legjobb munkahelye!!!

:DDD

2012. jan. 4. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!