Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik nagy része, kb. majdnem mindegyik csak alkalmi ágyast lát bennem, vagy csak komolytalan kapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés

Nem öltözöm kihívóan, és hűséges típus vagyok, keresem az Igazit!

Egyszerűen nem értem, hogy miért nem találok egy olyat, aki komolyan érdeklődik, és tetszik is.

Nem értem, hogy miért ilyenek a pasik! Elegem van, kapcsolatot akarok, mert utálok egyedül lenni, de néha már úgy érzem lehetetlen...:(

Miért van az, hogy a legtöbb pasi, aki kinéz valahogy, az mind csak azt akarja, hogy felajánlkozzanak neki egyből...nem hiszem el, a pasiknak nincs érzelmi igényük, vagy mi ???

2012. jan. 3. 00:42
1 2 3
 11/25 WhiteLabel ***** válasza:

Csajszi, beszoptad.

Vagy engedted magad felpróbálni és körbe ment a híred, kitudja.

2012. jan. 3. 00:54
 12/25 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, a volt pasimat sem csaltam meg egy év alatt egyszer sem, és 7 hónapja szingli vagyok, azóta nem volt senkim, de szó szerint!
2012. jan. 3. 00:56
 13/25 Macs1209 ***** válasza:
Embere válogatja, meg a kapcsolat. Ne ajánlkozz fel, ha emiatt nem becsül meg, akkor keress másokat.
2012. jan. 3. 01:04
 14/25 anonim ***** válasza:
Talán válogatós vagy.
2012. jan. 3. 01:09
 15/25 anonim ***** válasza:

Hát engem mindig is az a "több" vonzott, ami a lány külseje alatt van.

Persze fontos a külső is. De volt már olyan, hogy elkezdtem neten ismerkedni egy lánnyal. Hihetetlenül jófejnek tűnt, nagyon szimpatikus, okos, művelt, egy csomó belső tulajdonság megvolt benne, amit szeretek. Kapásból beszélgettünk vagy 3 órát. Utánna megláttam, hogy néz ki. És sajnos egyáltalán nem tetszett külsőre.

Ez elég ritka eset, mert nekem szinte minden szembejövő lány tetszik. Csak nekem fontos, hogy milyen céljai vannak, milyen a természete, ilyenek.

Lehet, hogy inkább a felszínes pasikat vonzottad magadhoz idáig. Meg tod a felszínes pasiknak van elég önbizalmuk kezdeményezni.

Sztem próbálj inkább az egyetem környékén ismerkedni, ha egyetemista vagy. Én elolvadok az okos lányoktól. Nem értek még annyira az ismerkedéshez, de bulikban többnyire csak olyannal találkozhatsz, akiket nem fogod komolyan érdekelni. Suliban lehet az is beválik, hogyha csak feltűnően unatkozol és látszik rajtad, hogy nyitott vagy az ismerkedésre. Mondjuk egy előadás szünetében vagy könyvtárban (:

Nálunk például kevés lány van, de azokat is körbeveszik a fiúk. Ahogy valami segítség kell egy lánynak, egyből ugranak. Csak ne legyél mogorva meg ne babrálj sztem sokat a telefonodon vagy ne hallgas zenét, mert akkor azt úgy is lehet értelmezni, hogy nem akarsz barátkozni. Igaz, hogy sok a kocka és kevesebb a menő pasi, amilyen a lányok többségének kell. De arra nem gondol senki, hogy egy érzékenyebb kockából még lehet menő. Egy menőből jóval nehezebben lehet sztem érzékeny és tanult vki.

21f

2012. jan. 3. 01:11
 16/25 anonim ***** válasza:
szerelmes vagyok beléd
2012. jan. 3. 01:42
 17/25 anonim ***** válasza:

Ami a szerencséd az a szerencsétlenséged is egyben. Mondom így látatlanba. Szerintem olyan csodálatos kisugárzásod van, ami egyszerűen már látvány alapján is erotikus. S ha még meg is ismernek akkor ez fokozódik. Ez remek tulajdonság ha már van barátod, de hátrány ha nincs és éppen ismerkedsz. Hiszen bizony "tutajos" (érted: fa-szállító) a társaságod. S ezt jó értelemben mondom, s bizony a legtöbb férfi a dereka alatt gondolkozik. S mivel neked is a "Jó pasik" jönnek be, ami természetes, azok pedig imádják az ilyen csajokat pikk-pakk megfektetni, így kicsi a metszet azokból, akik tetszenek és nem csak rövid időre akarnak.

S egyébként engem is érdekel a külsőd, hogy igazam van-e.

2012. jan. 3. 07:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Látod ugyan ez fordítva :)
2012. jan. 3. 10:19
 19/25 anonim ***** válasza:

"Miért van az, hogy a legtöbb pasi, aki kinéz valahogy..."

Szerintem itt az egyik alapvető probléma, a hozzáállásod.

A másik, hogy rossz helyen keresel és/vagy rossz emberek találnak meg.

23n

2012. jan. 3. 12:12
 20/25 anonim válasza:

Ne szórakozóhelyen ismerkedj elsősorban, mert bár ott is megtalálhatod akár az igazit is javarészt ott elsősorban a szexre mennek. (tapasztalat, akár magamból kiindulva)

Ha mégis szórakozóhelyen történne a dolog, szex semmiképpen ne legyen, de szerintem még csók sem (most magam ellen beszélek?:). Ezt is azért mondom mert szerény személyem azt kedveli ha azért picit küzdeni kell a lányért. Mondjuk azért jeleket is adj, hogy azért benne vagy a bugiban.

De mondom legjobb ha szockörön belül próbálsz magadnak pasit fogni, ott azért van némi előismered a szerencsés úriemberről.

De ha tetszel nekem, és én is neked(fogok), írj privátot.

Egy 21 éves jóképű fiú. :)

2012. jan. 3. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!