Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném el a lány szívét?
január vége felé fogok legközelebb találkozni vele egy ott alvós majdnem bulin,mert nem szórakozunk.Verseket írtam neki,és úgy gondolom,hogy ott szeretném elmondani.egy évvel fiatalabb nálam.Ő is szerelmes,de nem tudom,hogy kibe.Szereti a verseket és úgy gondolom,ez az egyetlen dolog hogy megfogjam a szívét.
Ha lehet egyéb tanácsokat írjatok! Pls nagyon köszönöm előre is.
köszi a válaszokat,sokat segítenek
de hogyan bátoríthatnám magam?
Nem merem.Mi van,ha nem én vagyok?
nekem korábban írt már a barátom verseket, nagyon jól esett, pedig utálom a verseket, meg nem is vagyok romantikus típus.
Bánom is, hogy 4 év után már nem ír.
DE
Első randin szerelmi vallomásnál úgy néznél ki, mint valami őrült szerelmes megszállott, aki inkább veszélyes, mint cuki.
Tudod, mint Dexter.
Szerintem verseket nem érdemes egy kapcsolat elején írni/adni mert azt nagyon nyomulásnak tartom.Ha mondjuk már együtt vagytok egy jó ideje akkor szerintem már kifejezetten édes és cuki dolog lenne ezeket elmondani.
Habár lehet hogy sokaknak eltérő a véleménye.
Köszönöm a válaszokat,de akkor hogyan mondjam meg?
Én mondjuk így képzeltem el:
"Szia. Mondanom kell valamit. Már régóta nem mertem elmondani, de őrülten szerelmes vagyok beléd...."
Innentől mire számíthatok?
A) Elküld a fenébe, de akkor sincs semmi, van még néhány millió lány Magyarországon
B) Őis beléd, és ott helyben szétszeditek egymást ;DD
Sztem ennyit megér a dolog, hajrá, verset megmajd ha már jártok egykét hónapja ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!