Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném el a lány szívét?
január vége felé fogok legközelebb találkozni vele egy ott alvós majdnem bulin,mert nem szórakozunk.Verseket írtam neki,és úgy gondolom,hogy ott szeretném elmondani.egy évvel fiatalabb nálam.Ő is szerelmes,de nem tudom,hogy kibe.Szereti a verseket és úgy gondolom,ez az egyetlen dolog hogy megfogjam a szívét.
Ha lehet egyéb tanácsokat írjatok! Pls nagyon köszönöm előre is.
Felejtsd el a verset mert az tiszta nyál.
Vers helyett inkább vigyél magaddal egy üveg piát meg pár darab óvszert.
hát,lehet hogy leégetem magam...
De a lányok szeretik a romantikát
de én szeretem a romantikátXD a verseket viszont nemtudom jó ötlet-e elmondani neki. hát ha nagyonnagyon jók akkor esetleg, de ne mindenki elött.
de inkább kérd meg, hogy találkozzatok kettesben abbó is csak lejön neki, hogy tetszik neked
Huh, telleg ne olvasd fel a verseket.. nem csak mindenki elott, de meg kettesben sem.. az 1 dolog h vki szereti a verseket, de h irtal neki.. az nagyon csopogos. Engem nagyon elijesztene..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!