Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi szexi? Hogyan lehet titeket elcsábítani?
Figyelt kérdés
:)?2012. jan. 2. 19:24
2/16 anonim válasza:
Elég ha csak gyönyörű szép lábakat látok és kész vagyok:D De azért ha hozzá tartozó test is legyen jó illetve szép arc :D
3/16 A kérdező kommentje:
:DD
igazából én egy kicsit teltebb vagyok szóval cici,segg..nem az a csontsovány..meiket szeretitek jobban .. ?? :)
2012. jan. 2. 19:29
4/16 anonim válasza:
Inkább teltebb lányok, de ne legyen kövér. Szexi lábaktól nagyon fel tudok pörögni. :)
5/16 anonim válasza:
A "kicsit teltebb" nekem még belefér.
6/16 anonim válasza:
Legyen mit rajta fogni, szal ne legyen csontkollekció, de azért Falusi Mariann se...
7/16 A kérdező kommentje:
Falusi Marianntól nagyon messze állok .. :D!
ha teccenék..vagy.. ha teccik egy lány hogy adjátok tuttára ..?? :))
2012. jan. 2. 19:34
8/16 anonim válasza:
Pl. megfogom a kezét, megsimogatom a lábát, vállát...aztán jöhet a csók
9/16 A kérdező kommentje:
aham..hát nekem van egy gyerek nagyon régóta csak barátok vagyunk de mostanába elkezdett ölelgetni..puszit adni.. bokolgat..
és most nem tudom hogy most többet szeretne barátságnál vagy neki ez így átlagoss..
2012. jan. 2. 19:40
10/16 A kérdező kommentje:
és én többet szeretnék ..
2012. jan. 2. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!