Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves srácot hogy lehet elcsábítani? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Egy 19 éves srácot hogy lehet elcsábítani? Nem túl perverz és nem túl rámenős... És sem vagyok egy rámenős, nagyszájú lány. A baj inkább a korral van... én csak 16 éves vagyok.... Szerintetek hogy hívjam fel magamra a figyelmét?2012. jan. 1. 21:26
1/9 anonim válasza:
odamész hozzá igencsak sexi ruciba és elhívod moziba.
2/9 anonim válasza:
horgy kivágott felsőt és mini szoknyát! Ez szerintem beindítja!
3/9 anonim válasza:
vagy ne fürödj azt bisztos megérzi! nem am viccen kívül az amit 2.ként írtam! szexi ruci, vmi jó erős parfüm és vonulj fel előtte! és ne te hívd el moziba , hanem érd el hogy ő hívjon el téged!
4/9 anonim válasza:
Egyszerüen csak rámosolyogsz elbüvölően és tartod vele a szemkontaktust,meg ha meg is érinted,akkor szerintem rájön,hogy bejön neked :)
19F
5/9 A kérdező kommentje:
Ez a ruha elég necces, mivel dolgozni együtt járunk... és a főnököm fia... elég furcsa lenne ha miniszoknyába mennék dolgozni... mivel eddig szinte szoknyát sem hordtam melóba...
2012. jan. 1. 21:32
6/9 anonim válasza:
na de csak van vmi szexi ruhád, kül ha tetszel neki akko elhívna ha pl. zsák van rajtad(na jó lehet akk nem) de a lényeg, hogy vágódj be nála
Tipp: VICCET SEMMI FÉLEKÉPP NE MESÉLJ NEKI(VESZÉLYES!) !
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából hogy bejövök-e neki... egész jól elszoktunk beszélgetni meg megtaláljuk a közös hangot és sokat nevetgélünk.
2012. jan. 1. 21:37
8/9 anonim válasza:
esetleg(ha ő nem teszi meg)amikor jó kedve van, akkor mondhatnád neki, hogy elmehetnétek ebédelni/vacsorázni/moziba/sétálni a városba(késő este) stb.
9/9 Darkosz15 válasza:
Hidd el a korral nem lehet nagy baj mert az Én szüleim között 8 év a kor különbség... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!