Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt lányok! Nektek mi vált be? Hogyan szoktatok elcsábítani egy fiút?
Mostani barátomnál pl:
"Szívesen belebújnék a pólódba." :D Arra mondjuk nézett. XD
Régebben meg...
"XY mondta, hogy felkeltettem az érdeklődésed.(ez nem hazugság volt abban a szituban) Ez igazán boldoggá tette a napomat, mert nagyon helyes vagy."
"Na... szóval mesélj nekem, mikor fogunk randizni?"
**nem volt megbeszélve semmi** - "Mit is mondtál, mit csinálunk holnap ketten együtt, délután 4 és 8 között?"
"Tudom, nő vagyok, tudom, neked kéne kezdeményezni, tudom, ne vegyem el ezt tőled... szóval csak úgy mondom, hogy ha mondjuk mostanában valaki, aki bejön nekem, meg ő is nekem, elhívna valahova, annak én annyira de annyira örülnék, hogy biztos nem mondanék nemet... Ez nem célzás, ááh nem." XD
Jó persze másmilyenek voltak az ismeretségi szintek, de a pasik beszariak, és még inkább paráznak kezdeményezni, mert nem tudják, hogy mit szólnál hozzá. Finom célzásokból semmit nem fognak fel, szóval ha ennyire ordítóan egyértelmű vagy, akkor boldogok, mert tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Persze engem is utasítottak már vissza, de ilyenkor misemtörtént vigyorral továbbállsz, és vállat vonsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!