Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves Koreai srácok! Nektek bejönnek a Magyar lányok?
Én 15 éves vagyok és megbolondulok a Koreai pasikért..Igaz még nem volt párkapcsolatom.Lehet azért mert nem úgy nézek ki mint egy pláza cica?? Nem vagyok egy vékony alkat,se magas és még egy kicsit pattanásos is vagyok:/ Amikor tükörbe nézek néha elgondolkodom azon, hogy nekem lesz-e valaha is egy (koreai)pasim aki elfogad olyannak amilyen vagyok!!
Ha esetleg fiúk írtok akkor légy szíves képet linkeljetek(csak kíváncsiságból)
Ja és próbáltam őszinte lenni!!:))
Szia.
Dél-Koreai vagyok és én nem úgy választok lányt,hogy mennyire szép!
A lelke az ami fontos!Az,hogy kedves vagy gonosz-e.
Mellesleg szerintem szépek a Magyar lányok.
Ennyi hülyét egy helyen, már bocsánat..
Az egyik azt hiszi, hogy a koreai az kínai, a másik egy szűklátókörű barom aki csak Észak-Koreáról tud, aztán itt vannak az elvakult Kpop fanok is. :D
Egyébként a hatalmas 'koreaipasiimádó' tinilányoknak üzenném, hogy az átlag koreai fiúk nem úgy néznek ki mint az idolok. :)
#22 "Egyébként a hatalmas 'koreaipasiimádó' tinilányoknak üzenném, hogy az átlag koreai fiúk nem úgy néznek ki mint az idolok."
Nekem alapból az ázsiaiak az eseteim, nem csak a koreaiak, és tudom, hogy nem úgy néznek ki, mint az idolok, de azt vettem észre, hogy a többségük elég helyes. Az átlagos ázsiaiakat is gyönyörűnek tartom, nem csak az idolokat, meg a színészeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!