Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16-18 éves Koreai srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18 éves Koreai srácok! Nektek bejönnek a Magyar lányok?

Figyelt kérdés

Én 15 éves vagyok és megbolondulok a Koreai pasikért..Igaz még nem volt párkapcsolatom.Lehet azért mert nem úgy nézek ki mint egy pláza cica?? Nem vagyok egy vékony alkat,se magas és még egy kicsit pattanásos is vagyok:/ Amikor tükörbe nézek néha elgondolkodom azon, hogy nekem lesz-e valaha is egy (koreai)pasim aki elfogad olyannak amilyen vagyok!!

Ha esetleg fiúk írtok akkor légy szíves képet linkeljetek(csak kíváncsiságból)

Ja és próbáltam őszinte lenni!!:))

2012. jan. 2. 13:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
당신은 한국 알아? 글쎄, 왜 시작도 안 했어? 어떤 사진?딜러는 서로의 집을 알지?
2012. jan. 2. 14:10
 12/24 anonim ***** válasza:
8%

Unalmas már ez a sok gyökér ázsiai poszt.

Mégis miben mások, mint a többi ferde szemű?

Ha koreai pasi kell, akkor húzzál Észak-Koreába. Majd visszasírod az itteni srácokat. Hála istennek még elég kevesen vannak Európában.

2012. jan. 2. 14:42
 13/24 A kérdező kommentje:
dehogy megyek Észak-koreába... de nekem éppenséggel nem csak ők jönnek be.csak ki írtam mert kíváncsi voltam. ennyi az egész
2012. jan. 2. 14:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én Dél-Korea
2012. jan. 2. 14:52
 15/24 anonim ***** válasza:
44%

van ilyen fociszurkolókat degradáló megállapítás:"mindig az a csodacsatár aki épp nem játszik"

a lányok is azért indulnak be a négerekre koreaiakra indiánokra meg eszkimókra mert jódolgukban újnák a hazai ízeket vagy volt pár csalódásuk és a nem ismert idegenek csakis jobbak lehetnek szerintük

hát én történetesen nem vagyok koreai de nem sajnálom hogy nem vagyok az még úgy se hogy ezek szerint nem vagyok az eseted

amúgy az ázsiaiak meg pont hogy a fehéreket majmolják:megműttetik a szemüket hogy kerekebb legyen,festik a hajukat stb

2012. jan. 3. 15:28
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Szia nekem is tetszenek a koreai pasik nagyon nagyon :D...és én is szeretnék egy ázsiai pasit ne foglalkozz a gyökerekkel annyi bunkó van ,hogy -.-"". 17/L
2012. jan. 12. 19:00
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Hú nekem is nagyon tetszenek a koreai fiúk =)) Csak az a szar ,hogy itt aligha van 15 db Magyarországon :/
2012. jan. 29. 12:42
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Jaah amúgy én mennék Dél-Koreába :DDD
2012. jan. 29. 12:43
 19/24 anonim válasza:
56%
nekem is bejön néhány kóreai srác de nem azért mert kóreai. csak azok jönnek be akik hejesek és attól független nekem magyar barátom van és ugyanúgy bejönnek a magyar ,európai fiúk is .egyszóval szerintem minden ember ember ,nem?lehet hogy egy kicsit más a szeme de attól még nem lessz állat. Azok akik pedig azt írák ne itéljenek meg mindenkit látásról mert akkor 1 idő után őket is úgy fogják megitélni. előbb ismerd meg
2012. ápr. 10. 09:22
 20/24 anonim válasza:
72%

Én erre csak annyit mondok hogy Pszihológusok véleménye a K-pop fanokról... Mivel talán én is azért vagyok belebolondulva az ázsiai srácokba mert túl sok doramát nézek koreait, japán, thai-t meg minden ilyent ráadásul odavagyok a k-pop és hasonló zenékért szóval itt van a pszichológusok véleménye, hogy mennyire is baj ez :

"Ne becsüld le azokat a gyerekeket, akik koreai hírességekért rajonganak, hiszen a szívük tisztább, mint bárki másé. Bátran szeretik kedvenceiket, próbálják áthidalni a nyelvi és kulturális különbségeket. Ők a béke jelképei: nem különböztetik meg az embereket hovatartozásuk miatt, különböző országokból vannak barátaik, akiknek ugyanaz az érdekeltségük. Sokkal szenvedélyesebbek, mint bárki más. Nem árulják el azt, akit szeretnek. Kitartóak nem adják fel egykönnyen. Erősebbek, mint bárki más, mert miközben szeretik ezeket a koreai csillagokat, olyan kudarcokat is megtapasztalnak, mint soha az életben. Mind érzékeny lélek, akiket akár egy dal is meg tud siratni. Nagyon jó a memóriájuk, hiszen könnyen emlékeznek hosszú dalszövegekre is, még akkor is, ha az koreaiul van és nem értik. A legtöbbjük koordinációs képessége is nagyon jó. Nagy részük vidám, életre való, nem magába forduló gyerek. Az akaratuk is nagyon erős, képesek hatalmas utakat megtenni csak azért, hogy vegyenek valamit, ami összefüggésben van kedvencükkel. Röviden: ezek a gyerekek nagyon különböznek a többiektől és csak azok érthetik meg igazán őket, akiknek hasonló érdekeltségük van, mint nekik."......I ♥ KPOP! *.*

2012. aug. 24. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!