Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, neketek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, neketek bejönnek a szépfiuk? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom kit tartottok szépfiunak?A lányok azt mondják mindig,hogy szép vagyok,de milyen az a szépfiu?Én nem vagyok az a tükör ellőtt aldogáló fajta,nem szeretek a külsőmmel sokat foglalkozni,csak amennyi szükséges.Ja és nem egy lágy pocs.

Akkor most milyen az a szépfiu és szerintetek én az vagyok?Külső és belső tulajdonségok alapján.

2011. dec. 24. 11:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Őőőöööö... nem tudom. Rólad nincs is információ. A belsődről nem mondtál semmit, a külsődről szintén.

Én sem tudom milyen az a szépfiú szóval ennyi közös van bennünk.

22/L

2011. dec. 24. 11:18
 2/29 anonim ***** válasza:
esetleg ha felraknál egy képet, könnyebb lenne...
2011. dec. 24. 11:20
 3/29 anonim ***** válasza:
Igen, nekem bejönnek a szépfiúk. Lehet érte utálni. :D És tényleg rakhatnál képet, bár a helyesírásodból ítélve... hát nem tudom. 18/L
2011. dec. 24. 11:27
 4/29 anonim ***** válasza:
Hát amelyik fiú szép, az az esetek 80%-ban ostoba is... Azt hiszem igazad van. Szép fiú vagy!
2011. dec. 24. 11:29
 5/29 A kérdező kommentje:
Az irásom alapján itéltek meg?Gyorsan irtam ezért van benne ennyi hiba,lehet ,hogy nem irok a leghelyesebben ,de azért nem eszerint kell valakit megitélni.
2011. dec. 24. 11:33
 6/29 A kérdező kommentje:
Ostoba?És ezt az irásom miatt mondod?Csajok elvagytok tévedve.Nem vagyok ostoba és hülye sem!
2011. dec. 24. 11:36
 7/29 Darkavid ***** válasza:

A helyesírása miatt megítélni valakit?Könyvet a borítóról??

Amúgy sztem minden lánynak más az ízlése ezért nagyon relatív dolog, hogy milyen is az a szépfiú...

2011. dec. 24. 11:37
 8/29 anonim ***** válasza:
Ezek így csak üres szavak... Rakj fel egy képet és ne a levegőbe beszélj!:D Egyébként a csajoknak jobban bejönnek a jóképűek, mint a szépfiúk. A szépfiú ugyanaz a férfiaknál, mint a cicababa a nőknél...
2011. dec. 24. 11:41
 9/29 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm a válaszod, erre voltam kiváncsi
2011. dec. 24. 11:43
 10/29 anonim ***** válasza:
Nem minden szép fiú ostoba; én szép fiú vagyok és qrva okos, és az ilyen lányokat szeretem! :DDD
2011. dec. 24. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!