Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, neketek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, neketek bejönnek a szépfiuk? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom kit tartottok szépfiunak?A lányok azt mondják mindig,hogy szép vagyok,de milyen az a szépfiu?Én nem vagyok az a tükör ellőtt aldogáló fajta,nem szeretek a külsőmmel sokat foglalkozni,csak amennyi szükséges.Ja és nem egy lágy pocs.

Akkor most milyen az a szépfiu és szerintetek én az vagyok?Külső és belső tulajdonségok alapján.

2011. dec. 24. 11:15
1 2 3
 11/29 Darkavid ***** válasza:
Meg az EGO-d is qrva nagy! :D :D
2011. dec. 24. 12:30
 12/29 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. dec. 24. 12:33
 13/29 anonim ***** válasza:

12:29 vagyok

Igen tudom srácok, én vagyok az EGOIZMUS Atyaistene! :DDD

Boldog Karácsonyt nektek!!!!!! :D

2011. dec. 24. 12:35
 14/29 Darkavid ***** válasza:

Azt látjuk!! :D :P

Neked is Boldog Karácsonyt!

2011. dec. 24. 12:37
 15/29 anonim ***** válasza:

12:29 vagyok.

Egyébként kérdező! Legyél szépfiú, ha igényes, szép, jó stílusú lányt szeretnél magadnak, akkor neked is igényesnek kell lenned, legyél igényesebb a többi fiúnál, hogy kitűnj a többi közül. ;-)

2011. dec. 24. 12:38
 16/29 Darkavid ***** válasza:
Igen 12:29-nek igaza van.H az apróbb részletekre is odafigyelsz azt a lányok is észreveszik.Bár sok lány ízlése más, annyi biztos nem szeretik ha a pasi igénytelen.
2011. dec. 24. 12:46
 17/29 anonim ***** válasza:

12:29 vagyok megint.

Ha meg leb*ziznak, hogy miért foglalkozol annyit a kinézeteddel, akkor azt szard le(én is így teszek, gondolj arra, hogy ennek az árán egy olyan szuper lány lehet a tiéd akivel egész életedben együtt boldogok lehettek. :-)

Szarni a többi igénytelen fiúkra! Legyünk igényesek Fiúk! :D

2011. dec. 24. 12:51
 18/29 anonim ***** válasza:

12:29 vagyok már megint :DD

Egyetértek Darkavid véleményével. :D

2011. dec. 24. 12:51
 19/29 A kérdező kommentje:
az benne a lényeg,hogy nem akarok szépfiu lenni.Csak mások mondják azt.Lehet arra gondolnak ,hogy jóképü vagyok?Lehetséges ez?
2011. dec. 24. 13:09
 20/29 anonim ***** válasza:

12:29!

Nálad valami nincs rendben:D Ha tényleg buknának rád a csajok, akkor nem bizonygatnád itt ennyire a hülyeségedet, hanem örülnél és hallgatnál:D Nem baj, legalább van kin mosolyogni így karácsonykor:P

2011. dec. 24. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!