Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, neketek bejönnek a szépfiuk? (tovább lent)
Nem tudom kit tartottok szépfiunak?A lányok azt mondják mindig,hogy szép vagyok,de milyen az a szépfiu?Én nem vagyok az a tükör ellőtt aldogáló fajta,nem szeretek a külsőmmel sokat foglalkozni,csak amennyi szükséges.Ja és nem egy lágy pocs.
Akkor most milyen az a szépfiu és szerintetek én az vagyok?Külső és belső tulajdonségok alapján.
12:29 vagyok
Én nem bizonygatom, én csak buzdítom, hogy szép fiú legyen ő is, ha szuper lányokkal akar lenni. :D
Egyébként meg csak vicceltem, nálam is ugyan ez van, hogy a lányok mondják, csak én nem hiszem el, hogy jól nézek ki. :D De a lényeg az lényeg. LEGYÜNK SZÉPFIÚK!!!! :DDD
12.29
Kérdező! Figyelj, ha a lányok mondják, akkor biztos úgy van, mondjuk azt azért nézd meg, hogy milyen lányok mondják :P :D
Kép nélkül ilyen kérdést feltenni butaság. Nekem amúgy bejönnek a jóképű, szép testű férfiak, ahogy a férfiak is a szép, csinos lányokat szeretik inkább.
A szépfiú más kategória, az tényleg olyan, mint a cicababa fiú változata. Annyira nem vonzó.
Legyen karakteres, férfias, jóképű, szép testű.
12:29 vagyok.
Nincs igazad, mert pl én nem ilyen vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!