Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lány vagyok és nekem jó lenne csúnya pasi. (? )
Figyelt kérdés
Igényeim nincsenek, elég ha kedves és nem túlsúlyos. annyi csúnyább BOLDOG párt látok nem hiszem el, hogy nem kellek senkinek.2012. jan. 2. 02:35
23/28 Selim a trolloló válasza:
********KÉPET*********
24/28 anonim válasza:
küldj képet! akkor kiderül, hogy tényleg csúnya vagy-e :D
25/28 anonim válasza:
küüüüldj kééépet :D
pic or it didin't happen :D:D:D
27/28 anonim válasza:
jah én 16 évesre emlékszem hogy tiszta depressziós volt hogy milyen ronda, nincs önbizalma, oszt megnéztem a képét, és begerjedtem tőle mert egy kicsit lengén volt öltözve meg az arc is szép volt, besz@rás!
F18
28/28 anonim válasza:
"és nem túlsúlyos"
Diszkriminálva érzem magam. Egy túlsúlyos srácnak már ronda nője sem lehet. Hát akkor azt tanácsolom, hooogy:
SZENVEDJ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!