Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lány vagyok és nekem jó lenne csúnya pasi. (? )
Figyelt kérdés
Igényeim nincsenek, elég ha kedves és nem túlsúlyos. annyi csúnyább BOLDOG párt látok nem hiszem el, hogy nem kellek senkinek.2012. jan. 2. 02:35
11/28 anonim válasza:
ez a kérdés fake.
küldj 1 képet....nem hiszem el!!!!
13/28 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy csak unalomból írtam ki a kérdést de tényleg csúnya vagyok és nem kellek senkinek.
2012. jan. 2. 02:49
14/28 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak túl félénk vagy? Képet tessék kitenni, vagy küldeni nekem privátban egy linket, ami az egyik fotódra mutat.
22F
15/28 anonim válasza:
Egyszer volt itt gyk-n egy 18 éves csaj, ő is elég rondának látta magát, de ő küldött képet is, hát tök aranyos csaj volt simán átlag fölött, szal kitudja lehet magadat is csak te látod rondának...:P
17/28 anonim válasza:
Ha más nem vkinek biztos bejössz ;)
18/28 anonim válasza:
"Az igaz, hogy csak unalomból írtam ki a kérdést de tényleg csúnya vagyok és nem kellek senkinek."
csak éppen gondolom lány nem vagy :D
mindenesetre küldj képet :D
19/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, egyáltalán ébren vagy még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!