Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassak le egy srácot? Találkoztam vele párszor, de nem az esetem, meg van más akivel összejövőben vagyok :S 16L
,,Húzz innen te tahó vagy kidoblak a 10. emeletről"...
Vagy legalábbis én ezt mondanám :D
Szerintem légy őszinte vele,hogy neked ő nem tetszik..
Ha tényleg jófej,elfogadja.
Amúgy 2.: Nekem is van pl. akit bírok meg minden,de fújj,hogy összejöjjek vele..semmi pénzért.:S
És nem azért,mert húú én annyira a külsőre megyek,csak egyszerűen nem vonz kicsit sem,nem is próbálnék meg vele semmit se.
16/L
Azt, hogy fejezze be, mert rámenős, nyomulós, gyenge a szövege, egyszerűen irritál, hogy állandóan a seggedben lohol, és keressen inkább egy olyan csajt, aki szereti, ha futnak utána.
Valami ilyesmit, a megfelelő rész aláhúzandó. :D
Hát embertől függ, hogy kinek mit mondunk, ha nem akarunk bunkó leni, akkor pár példa szerintem.=1… Ne haragudj, de mástól meg kapom azt, amit tőled vártam volna.
2…egy régi kapcsolatnak jobban meg tudok bocsájtani, mert már ismerem .és sajnos téged nem olyan régen ismerlek és csalódni nagyobbat csak az ismeretlenben lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!