Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy koptassak le egy srácot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassak le egy srácot? Találkoztam vele párszor, de nem az esetem, meg van más akivel összejövőben vagyok :S 16L

Figyelt kérdés
Akit le szeretnék koptatni, pár hónapja mondtam, hogy lenne esélye. Csak aztán az ex-szel találkoztam, meg is mondtam neki ezt, békén is hagytuk egymást. És most megint rámmászot.. Bunkó egyáltalán nem szeretnék lenni, mert jófej, barátságos, de nem tudnám elképzelni vele :SSS Mit mondjak?

2012. jan. 1. 22:39
 1/10 Csak 1 GyK user ***** válasza:
0%

,,Húzz innen te tahó vagy kidoblak a 10. emeletről"...

Vagy legalábbis én ezt mondanám :D

2012. jan. 1. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
ezt hogy nem tudnád elképzelni vele. miért olyan nehéz??
2012. jan. 1. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
GTFO. :DDD
2012. jan. 1. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
meg mondod neki szépen a szemében hogy nem akarsz tőle semmit a barátságon kívül biztos meg érti :) 16/f
2012. jan. 1. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem légy őszinte vele,hogy neked ő nem tetszik..

Ha tényleg jófej,elfogadja.

Amúgy 2.: Nekem is van pl. akit bírok meg minden,de fújj,hogy összejöjjek vele..semmi pénzért.:S

És nem azért,mert húú én annyira a külsőre megyek,csak egyszerűen nem vonz kicsit sem,nem is próbálnék meg vele semmit se.

16/L

2012. jan. 1. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy fejezze be, mert rámenős, nyomulós, gyenge a szövege, egyszerűen irritál, hogy állandóan a seggedben lohol, és keressen inkább egy olyan csajt, aki szereti, ha futnak utána.

Valami ilyesmit, a megfelelő rész aláhúzandó. :D

2012. jan. 1. 22:47
 7/10 Vladislav7 válasza:

Hát embertől függ, hogy kinek mit mondunk, ha nem akarunk bunkó leni, akkor pár példa szerintem.=1… Ne haragudj, de mástól meg kapom azt, amit tőled vártam volna.

2…egy régi kapcsolatnak jobban meg tudok bocsájtani, mert már ismerem .és sajnos téged nem olyan régen ismerlek és csalódni nagyobbat csak az ismeretlenben lehet.

2012. jan. 1. 22:55
 8/10 Darkosz15 ***** válasza:
Lehet hogy bennem van a hiba de nem értem teljesen a kérdést: Akit le szeretnél koptatni annak megmondtad hogy van esélye aztán ezt elmondtad az ex-ednek... ez eddig tiszta de utána ki mászott rád? Kivel nem tudnád elképzelni?
2012. jan. 1. 23:00
 9/10 anonim válasza:
0%
Megmondod neki négy szem közt ne reklamálj húzz anyádba
2012. jan. 1. 23:38
 10/10 Solarian ***** válasza:
Most melyiket akarod lekoptatni? az újat vagy az exet?
2012. jan. 2. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!