Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lánnyal még nem találkoztam hogy közelítsem?
na szóval ..........
van 1 lány aki annyira szép hogy csak na......:D
de e mellett hallottam h olyan belsővel rendelkezik ami egyáltalán nem jellemző a mai lányokra..
És nemtudom h közelítsem meg mert mondjuk előszőr csak szemeznék vele de akár hányszor ránézek mindig visszanéz rám mert már észrevette h szoktam nézni de olyan mintha mérgesen nézne vagy én nemis tudom,még 1 mosolyt sem láttam tőle...:S
De ha odamennék mit mondhatnék?
pl.
-szia
erre ő visszaköszönne de ha én azt kérdezném h nagyon szimpatikus nem-e szeretne velem megismerkedni az sem jó mert mitis vállaszolhatna ha teljesen idegen vagyok nek...
persze h nem.......
szóval szeretnék kérni tippetekt,tanácsokat hogyan közeledhetnék h az ne legyen fura,gáz,ciki vagy akármi..
ismerősöm sajnos nincs aki ismerné őt:S
ígyhát gondoltam megpróbálok itt hasznos tanácsokat kérni...Köszönöm a figyelmet!
Az ételmes vállaszolóknak pedig nagyon szépen köszönöm!!!!(a pont mindenképp megy!)
Ja és csak suliban szoktam látni...
úgy értem ott zajlanak a "szemezések" ami igazából nem nevezhető annak....
Hogyha szünet van éppen, akkor megkérdezed tőle hogy milyen órája lesz, és ha ugyanaz a tanár akkor ez lehet egy kiindulópont (hogy puskázol nála megy ilyenek, így elsőre elég primitívnek tűnhet, de ez lehet egy jó kiindulópont), vagy ha nem akkor megdicséred hogy milyen szép ruhája van, hol vette stb. annyira tetszik hogy javasolod az ismerősödnek hogy vegyen ilyet... hány órája van...
De azt hozzá kell tenni hogy leírni sokkal könnyebb mint élőben elmondani, szóval, remélem tudtam segíteni, aztán csak ügyesen!
Rosszul fogalmaztam nem mérgesen inkább mintha észrese akarna venni... semmi reakció csak rámnéz ha arra jön mert nézem és megy tovább....
eddigi válaszokat köszönöm!ment a pont.
Sziaa,
mintha rólam írtál volna! Én is szemezek egy sráccal már egy ideje. Sajnos, ha fáradt vagyok én is "mérgesen" nézek. Amúgy meg nagyon jó kedélyű vagyok , csak olyankor nem....:D Én is így vagyok csak a másik oldal ( lány ). Attól függ, honnan ismered. Suliból? Először szerintem csak köszönj rá. És ha viszonozza, akkor már gondolkodhatsz a megszólításon. Ha egyedül van, akkor meg irány hozzá:D
hogy mivel?! Szia, hogy vagy .. Milyen órád lesz? ... Hogy telt a hétvége?... Tudnál segíteni ebből...? ...
Félénk típus vagy? akkor szedd össze magad. Tudod te , hogy mivel szólítsd meg.. csak vacillálsz és tétovázol. Ha kölcsönös, akkor nem kell!;)
Odamész.
-szia. nincs kedved velem meginni egy kávét?
Csak egy ilyen idióta kíváncsiságból fakadó kérdés:Milyen színű a haja?:D
Amúgy szerintem simán odamehetsz hozzá beszélgetni,megkérdezed a nevét,hány éves,melyik osztályba jár,milyen órája lesz,hány órája van.Aztán szépen elkanyarítod a társalgást amerre szeretnéd.
Honnan tudod, hogy olyan belsővel rendelkezik, amivel a mai lányok nem?:O(nem is ismered)
És még egy kérdés: Komolyan, hova valósi vagy?:D
De egyébként köszönj ráá, ennél jobb kezdés nincs is.Tuti, hogy le fogja szűrni, hogy miért köszöntél rá...:) Meg a nevét tudod már?Ha igen akkor jelöld be facebookon, így ő is meg tudja hogy ki vagy.Persze ne facebookon építsétek ki a kapcsolatot, élőben egyszer csak menj oda hozzá beszélgetni, (azok a kérdések jók amiket a válaszolók már leírtak:))vagy mosolyogj rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!